Πιο …μηδέν δεν γινόταν

Κόλλησαν στο 0-0 Πλατανιάς και Ατρόμητος σε ματς με ελάχιστες φάσεις και ακόμα χαμηλότερη ποιότητα.
A’ Ημίχρονο: Με διάθεση μεν, άσφαιρες δε οι δύο ομάδες σε ένα πρώτο μέρος που γρήγορα όφειλαν να ξεχάσουν. Μόλις στο 6′ ο Τορες γύρισε το σώμα του στην περιοχή και εκμεταλλεύτηκε την ολιγορία στην άμυνα των φιλοξενούμενων για το σουτ που εξουδετέρωσε ο Γκορμπούνοφ. Ο ίδιος πάικτης στο 12′ σούταρε άουτ, ενώ στο 14′ ο Παπάζογλου απέλιησε με τον ίδιο τρόπο και ίδια κατάληξη.
Στο 29′ ο φορ του Ατρόμητου σκόραρε από τηνν εξαιρετική πάσα του Ούμπιδες, όμως σωστά συνελλήφθη σε θέση οφ σάιντ. Η καλύτερη στιγμή του Ατρόμητου ήρθε στο 31′.Ο Κούρος έβγαλε τη σέντρα και ο παπάζογλου έπιασε την κεφαλιά που κατ΄΄εληξε στο πλαϊνό δίχτυ του Ολιμπά.
Ελάχιστες οι φάσεις σε ένα ματς που πλέον είχε γίνει του ενός γκολ. Όποιος το έβαζε θα κέρδιζε.
Β’ Ημίχρονο: Ακόμα πιο λίγες φάσεις στο δεύτερο μέρος σε ματς που πραγματικά κούρασε το ουδέτερα μάτια. Στο 50′ ο Παπάζογλου ‘έπιασε την κεφαλιά άουτ, ενώ με τον ίδιο τρόπο απείλησε ο Τόρες στο 60′ αλλά ο Τέτε δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας.
Με δύο πολύ καλές στιγμές τελείωσε η αναμέτρηση μία για κάθε ομάδα. Στο 87′ ο Παπάζογλου βγήκε φάτσα με το τέρμα αλλά το σουτ ήταν άστοχο. Στο 90′ ο Μιλούνοβιτς προχώρησε προς την περιοχή με τν μπάλα στα πόδια αλλά πριν πιάσει το σουτ ο Κατσουράνης με σωτήριο τάκλιν απεσώβησε τα χειρότερα για τον Ατρόμητο.
Που κρίθηκε: Οι άμυνες ανταποκρίθηκαν καλά στον ρόλο τους. Όσο προχωρούσε το ματς, τόσο περισσότερο τις ένοιαζε να μην δεχθούν γκολ παρά να σκοράρουν.
Παίκτης από χρυσάφι: Ο Κώστας ΚΑτσουράνης έκανε καλό μαστς ανασταλτικά. Ο τίτλος του απονέμενεται ακι για το σωτήριο τάκλιν στο 90′ στα πόδια του Μιλούνοβιτς.
Η σφυρίχτρα: Χωρίς προβλήματα έβγαλε το ματς το διαιτητικό τρίο.
Γήπεδο: “Δημοτικό Γήπεδο Περιβολιών”
Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης
Βοηθοί: Γιώργος Καλφόγλου, Μιχαήλ Καρσιώτης
Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά (68′ Μαχαμάτ), Δήμητρης, Τετέ, Αγκιλέρα, Μπεριάν (71′ Μενδρινός), Τσουράκης (83′ Ζαραδούκας), Μιλούνοβιτς, Τόρες.
Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί, Δημούτσος (81′ Μπάλλας), Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία (92′ Ναπολεόνι), Γεωργίου (66′ Καραμάνος), Παπάζογλου. 
Γκολ:
Κίτρινες: 26′ Δημήτρης, 84’ Μπανανά/Δημούτσος, Νάστος
Κόκκινες:

Σχετικά άρθρα