Χαλί στη κουζίνα: Ναι ή όχι;

16 Ιανουαρίου 2015
  • image-slide-0
  • image-slide-1
  • image-slide-2
  • image-slide-3
  • image-slide-4
  • image-slide-5
  • image-slide-6
  • image-slide-7
  • image-slide-8
  • image-slide-9

Η κουζίνα είναι ένα επικίνδυνο μέρος για υφάσματα. Λεκέδες, φαγητά και στάμπες από κόκκινο κρασί είναι μόνο λίγα από τα πράγματα που μπορούν να συμβούν. Παρ'όλα αυτά κάποιες γενναίες ψυχές τολμούν και βάζουν χαλιά στις κουζίνες τους. Τα πλεονεκτήματα πολλά, προσθέτουν χρώμα σε μια άχρωμη κουζίνα, κρατάνε ζέστη και απλά είναι πολύ όμορφα. Ναι ή όχι; Πείτε μας τη γνώμη σας.



ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +87339+3168 - adTechUnit 9
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...
Αποκωδικοποιώντας την αγκαλιά...
Όταν βλέπω ανθρώπους να αγκαλιάζονται...