Απίστευτο: Στην Ξάνθη τύπωσαν πλαστά ευρώ με την ένδειξη "λεφτά υπάρχουν".

16 Ιανουαρίου 2015

Μια πραγματικά απίστευη ιστορία έγινε γνωστή την ημέρα που ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε την Ξάνθη. Μια ιστορία με πλαστά νομίσματα που έγραφαν επάνω την φράση «Λεφτά Υπάρχουν» και τα οποία ανταλλάχθηκαν για... δραχμές.

Ολα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία της Ξάνθης συνέλαβε έναν 48χρονο σε χωριό της περιοχής για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων. Ανάμεσα στα πλαστά 100άρικα που εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε και ένα 500άρικο το οποίο έγραφε επάνω του την φράση «λεφτά υπάρχουν». Τα πλαστά αυτά χρήματα είχε παραδώσει ο 48χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, σε έναν 59χρονο από τον οποίο έλαβε ως αντάλλαγμα 207.000... δραχμές. Ο λόγος που ο συλληφθείς αντάλλαξε πλαστά ευρώ με δραχμές παραμένει άγνωστος όπως και ο λόγος που πρόσθεσε πάνω στο 500άρικο τη φράση «Λεφτά Υπάρχουν».

Οπως σημειώνει το thrakitoday.gr, η υπόθεση έγινε γνωστή την ημέρα που ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είχε πει τη φράση «Λεφτά υπάρχουν» το 2009, βρισκόταν εκείνη την ημέρα στην Ξάνθη...Πηγή: inews.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Elizabeth Gilber
Η Σκέψη της ημέρας
Elizabeth Gilber
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...