Δεύτερη νίκη για Βουλιαγμένη στην Ευρωλίγκα

Διαβάστε ακόμα:
Την «σκόρπισε» η Βουλιαγμένη
Τη δεύτερη νίκη της για τον 4ο προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκα πέτυχε η Βουλιαγμένη, που επικράτησε της Ολλανδικής Λέϊντεν με  9-6 στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.
Σε ένα σαφώς πιο δύσκολο παιχνίδι από το χθεσινό με την Τάργκο Μούρες, τα κορίτσια του Κώστα Δήμου μπήκαν δυνατά στην πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου του Πειραιά, με την Έλενα Ξενάκη να είναι εντυπωσιακή, σημειώνοντας τα τρία πρώτα γκολ της ομάδας της. Το σκορ κρατιόταν χαμηλά, με τις Ολλανδέζες να κυνηγούν και να πιέζουν το ΝΟΒ. Το 5-2 του πρώτου μισού όμως, έδωσε ένα σαφές προβάδισμα στην ομάδα των νοτίων προαστίων.
Νευρικά ξεκίνησε το τρίτο οκτάλεπτο για τη Βουλιαγμένη, με τις φιλοξενούμενες  να εκμεταλλεύονται τις κακές επιλογές στην επίθεση της ελληνικής ομάδας και να μειώνουν τη  διαφορά στα δύο γκολ (6-4). Το τέταρτο οκτάλεπτο ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν όμορφα γκολ. Η ολλανδική ομάδα κατάφερε να μειώσει σε 7-6, αλλά σε εκείνο το σημείο Ρουμπέση και Διαμαντοπούλου, με τα γκολ που  πέτυχαν, διαμόρφωσαν το τελικό 9-6, δίνοντας τους τρεις βαθμούς στη Βουλιαγμένη.
Στο άλλο πρωϊνό παιχνίδι της ημέρας, η Ιταλική Φλωρεντία νίκησε την Τάργκο Μούρες με 27-2
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Λαιμού, αύριο στις 19:30 με την Ιταλική Φλωρεντία.
NO BOYΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΛΕΪΝΤΕΝ:  9-6
Οκτάλεπτα: 3-1,2-1, 1-2, 3-2

Σχετικά άρθρα