Μήπως να φύγει ο Ολυμπιακός;

Ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και μάλιστα αυτή η σκέψη δεν είναι κούφια, αλλά ρεαλιστική. Ο Παναθηναϊκός βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι ανακοινώσεις. Συσκέψεις και παρασυσκέψεις οργανώνονται ή γίνεται προσπάθεια να οργανωθούν, με κοινό στόχο των υπόλοιπων μεγάλων ομάδων, όσων είναι ήδη εδώ κι όσων έρχονται, τον Ολυμπιακό. 
 
Έναν Ολυμπιακό που και φέτος είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, παρότι δεν έχει παίξει καλά όπως οι ίδιοι οι άνθρωποί του παραδέχονται, παρότι υποχρεώθηκε να πάει σε αλλαγή προπονητή για να διορθώσει τη δική του αγωνιστική εικόνα, αλλά και παρότι η περιβόητη υπέρ του διαιτητική… σκανδαλώδης εύνοια περιορίζεται στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, το οποίο μάλιστα δεν κέρδισε!
 
Έναν Ολυμπιακό που παίρνει συνεχώς τα πρωταθλήματα και συνήθως με διαφορές που δεν χωρούν αμφισβήτηση, αλλά…κυάλια! Που φέρνει τους καλύτερους παίκτες, που παίζει την καλύτερη μπάλα και που διακρίνεται τα τελευταία χρόνια σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 
 
Η μοναδική φορά, άλλωστε, που ο Ολυμπιακός έχασε τον τίτλο την τελευταία πενταετία, στη μεταβατική ιδιοκτησιακή του περίοδο, ήταν πράγματι και η μοναδική φορά που ο Ολυμπιακός δεν είχε την καλύτερη ομάδα και την καλύτερη οργάνωση. Τότε, δηλαδή, γιατί δεν το πήρε αφού πάντα τον σπρώχνουν να το πάρει; 
 
Μήπως τελικά αυτό που ενδιαφέρει στην ουσία δεν είναι η εξυγίανση αλλά να φύγει ο Ολυμπιακός από τη μέση; Βασικά όχι από τη μέση, από την κορυφή…

Σχετικά άρθρα