«Βούλιαξε» την Τάργκο ο Ολυμπιακός

Σε επιθετικό μονόλογο υπέρ των ερυθρόλευκων εξελίχθηκε το δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τον τέταρτο προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκα, που διεξάγεται στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά. Οι ερυθρόλευκες διέλυσαν τη Ρουμανική Τάργκο Μούρες με 39-2 και έφτασαν τους 6 βαθμούς, ισοβαθμώντας με το ΝΟ Βουλιαγμένης, με τις δύο ομάδες να έχουν κάνει το ρεπό τους.
Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια επιβλήθηκε της πιο αδύναμης από τις ομάδες που απαρτίζουν τον όμιλό της. Στο πρώτο οκτάλεπτο το επιμέρους 10-0 ήρθε με πολλά γκολ στην κόντρα, με τις Πειραιώτισσες να ανακτούν εύκολα την κατοχή από τις άπειρες Ρουμάνες. Το πρώτο μισό τελείωσε με 20-1 υπέρ του Ολυμπιακού, με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πέρα των δύο τερματοφυλάκων και της Εύης Τετζαλίδου, οι υπόλοιπες έντεκα πολίστριες  των ερυθρόλευκων είχαν ήδη σκοράρει.
Το τρίτο οκτάλεπτο  ξεκίνησε με γκολ της Τετζαλίδου, για να ακολουθήσει σωρεία γκολ από την φουνταριστή του Ολυμπιακού Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία σημείωσε σε εκείνη τη χρονική περίοδο τα 6 από τα 9 της γκολ. Το επιμέρους 11-0 και τα πολλά γκολ στην κόντρα  απηχούν τη χαρακτηριστική ευκολία με την οποία ο Ολυμπιακός  έβρισκε στόχο.
Στο τελευταίο οκτάλεπτο , ο Ολυμπιακός δε σταμάτησε να βάζει γκολ, με το 39-2 να είναι το τελικό σκορ.
Επόμενο παιχνίδι, είναι η αναμέτρηση της Φλωρεντία με τη Λέϊντεν, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ 39-2
Οκτάλεπτα:  10-0, 10-1, 11-0, 8-1
 

Σχετικά άρθρα