Αν γίνει αυτό βόμβα στον Αρη !!

16 Ιανουαρίου 2015

*Το ξεκαθάρισε ο Γιάννης Ιωαννίδης. Εφτασε η στιγμή να πει «αντίο» στην πολιτική. Και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει «μπάσιμο» στα κοινά του Αρη. Κάτι ετοιμάζει, λένε αυτοί που ξέρουν.

*Σε πρώτη φάση ο «Ξανθός» θα προχωρήσει σε έκδοση ανακοίνωσης σχετικά με το τέλος της διαδρομής του στον χώρο της πολιτικής. Σε ό,τι αφορά τον Αρη, δείχνει να ενδιαφέρεται σε πρώτη φάση πιο έντονα για το μπάσκετ.

*Ο Ιωαννίδης ζήτησε ενημέρωση και για τα οικονομικά της ΚΑΕ. Θυμίζουμε πως σπουδαίο ρόλο στο παρελθόν είχε παίξει (χωρίς να φαίνεται ο ίδιος) και στη δημιουργία της εταιρείας «Γένεσις». Μιας εταιρείας που αποτελούνταν από επιφανείς παράγοντες του Αρη η οποία είχε αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΚΑΕ.

 

*Με τη «Γένεσι» το μπάσκετ του Αρη αναγεννήθηκε και έφτασε στο σημείο να αγωνίζεται επί δύο συνεχόμενες σεζόν στο top-16 της Ευρωλίγκας. Η προσπάθεια που έγινε τότε δεν είχε συνέχεια, όχι εξαιτίας του Δαμιανίδη όπως κάποιοι υποστηρίζουν, αλλά εξαιτίας του κλίματος εσωστρέφειας στον Αρη.

*Εν κατακλείδι σε ό,τι αφορά το σήμερα, ο Ιωαννίδης προσπαθεί να συσπειρώσει γύρω του έναν πυρήνα παραγόντων για ένα νέο ξεκίνημα.

 
 
 sentragoal
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....