Αλεξανδρής: «Έχουμε… φτιάξει την ψυχολογία μας»

«Έχουμε… φτιάξει την ψυχολογία μας», δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, προπονητής του Πανιωνίου, εν όψει της αυριανής (17/1, 17:00) συνάντησης στο Ζηρίνειο με την Κηφισιά για την 13η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

«Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, από ότι την περασμένη εβδομάδα», διαπίστωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, κόουτς του «Ιστορικού», και εξήγησε: «Επέτρεψαν οι παίκτες που είχαν ίωση και είχαμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε κανονικά».

«Παίζει με την πλάτη στον τοίχο», σχολίασε για την ΑΕΝΚ Δημουλάς ο Αλεξανδρής και συνέχισε: «Δεν θέλει να επεκτείνει το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων που έχει. Είναι παιχνίδι “κλειδί” για τους αντιπάλους μας, που σίγουρα θα παίξουν πολύ σκληρά για να νικήσουν, υπό το καθεστώς της πίεσης». «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε», τόνισε ο προπονητής του Πανιώνιου και παρατήρησε για την ομάδα του: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, για αυτό το ματς. Έχουμε “φτιάξει” και τη ψυχολογία μας». «Θα τα δώσουμε όλα», υποσχέθηκε ο Αλεξανδρής και για την βαθμολογική σημασία του αγώνα και για τους δύο αντιπάλους σημείωσε ότι: «Είναι αλήθεια πως και εμείς έχουμε πίεση, μετά το ατυχές αποτέλεσμα στο ματς με τον Απόλλωνα. Όταν ωστόσο, ξεπερνάς τις δυσκολίες, μπορείς και δημιουργείς καλύτερη εικόνα».

Σχετικά άρθρα