Όλα για Πα-ΝΕΤΟ-λικό!

Ο Λουίς Νέτο παραμένει πρώτος στόχος για τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή στόπερ, με τους Πορτογάλους να είναι σίγουροι ότι ο διεθνής αμυντικός της Ζενίτ θα υπογράψει στην ελληνική ομάδα. 
 
Ο Νέτο βρίσκεται με τη ρωσική ομάδα για προετοιμασία στο Κατάρ και περιμένει την οριστική συμφωνία Ολυμπιακού-Ζενίτ για να υπογράψει το δανεισμό του έως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς του από τους ερυθρόλευκους. Ο Περέιρα επιμένει για την απόκτησή του, παρότι δεν μπορεί να παίξει στην Ευρώπη, κάτι που ασφαλώς αποτελεί ένα σοβαρό εμπόδιο. Η άλλη άποψη είναι ότι θα πρόκειται για μεταγραφή – επένδυση για πολλά χρόνια. 
 
Για τον Λέσκοτ της Γουέστ Μπρομ από τον Ολυμπιακό έλεγαν ότι δεν υπάρχει θέμα, ενώ για τον Σιανί της Λάτσιο που επίσης είναι στη λίστα, έχει μπει σφήνα και η Άστον Βίλα. Οι εξελίξεις για τη μεταγραφή στόπερ αναμένονται πλέον άμεσα. 
 
Όσο για εξτρέμ, ο Ολυμπιακός έχει πάντα σε προτεραιότητα τη δύσκολη περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ, ενώ υπάρχουν σοβαρές σκέψεις επιστροφής του Βλάντιμιρ Βάις. Προτάθηκε επίσης ο Βαρέλα της Γουέστ Μπρομ, παίκτης με τον οποίο είχε συνεργαστεί ο Περέιρα στην Πόρτο. Ενώ «παίζει» πάντα το όνομα του Μπαχούι της ΑΙΚ Στοκχόλμης. 
 
Σε προτεραιότητα είναι το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, μια ομάδα που έχει μόλις μία ήττα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Κι αυτή τον περασμένο Αύγουστο, καθώς από τότε σε οκτώ ματς μακριά από το Αγρίνιο δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Ο Περέιρα έχει πάντα ψηλά την ένταση των προπονήσεων, σήμερα θα βγάλει την αποστολή και υπολογίζει τον Κώστα Φορτούνη για το αρχικό σχήμα στη θέση του Αλεχάντρο Ντομίνγκες που έχει χάσει δύο προπονήσεις λόγω της ίωσης και πιθανώς δεν θα μπορέσει να βοηθήσει σε αυτό το ματς. 

Σχετικά άρθρα