«Ο πρωθυπουργός της Βορείου Ελλάδας»

Νίκος Βεζυρτζής και Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκαν στην Θεσσαλονίκη και  συζήτησαν σε καθαρά ποδοσφαιρική γλώσσα. Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ είπε για τον σημερινό μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ:  «Έχει την όρεξη να φέρει μεγάλους ποδοσφαιριστές και να κάνει πράξη την υπόσχεση, που έδωσε στον κόσμο του ΠΑΟΚ όταν ανέλαβε την ομάδα, καθιστώντας την ως μια από τις κορυφαίες δυνάμεις σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Να επιστρέψει η υγεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει υγεία και όλοι το βλέπουν κάθε Κυριακή».

 

Ο υποψήφιος βουλευτής στην δεύτερη περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Νίκος Βεζυρτζής, ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την έμπρακτη συμπαράσταση προς το πρόσωπό του και τόνισε:   «Ενωμένος σαν γροθιά ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Η δυναμική του κόσμου της ομάδας είναι τεράστια και αυτό όλοι το αναγνωρίζουν. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι κάτι σαν πρωθυπουργός με τη δύναμη, που αντλεί από τον κόσμο του».

Ο Νίκος Βεζυρτζής αποδέχθηκε την πρόσκληση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσουν μαζί από την προεδρική σουίτα της Τούμπας τον αυριανό αγώνα του Δικέφαλου με τον Πλατανιά.

Σχετικά άρθρα