Άνοιξε τα χαρτιά του ο Κάμπος

17 Ιανουαρίου 2015

Επιτακτικής σημασίας η νίκη του Άρη στο “Ανθή Καραγιάννη” με τον Πάουλο Κάμπος να επιλέγει την επιστροφή όλων του των βασικών παικτών στην αρχική ενδεκάδα.

Το παιχνίδι δεν προβλέπεται για δοκιμές με τον 57χρονο τεχνικό να εμπιστεύεται για ακόμα μία αγωνιστική τους ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει το φετινό… κουπί όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη στο πρωτάθλημα.

Η ενδεκάδα της Κυριακής δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτήν της Τετάρτης για το Κύπελλο. Κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Καρατζιοβαλής, ενώ στην άμυνα επιστρέφει δίπλα στον Φερνάντες οΓιαννίτσης. Αριστερά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Λιόλιος και δεξιά ο Γκίνο.

Μπροστά από τα δύο στόπερ θα αγωνιστεί ο Λεμονής, ενώ στα χαφ οι Προβατίδης και Σουνάς. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Καπνίδης και Πόι στην κορυφή και πίσω τους ο Παπαδόπουλος.

Ο βραζιλιάνος δείχνει να επιλέγει το 4-4-2 σε ρόμβο, ενώ πολύ πιθανή είναι η μετατροπή του σε 4-2-3-1 με τον Καπνίδη να μένει στην κορυφή, τους Σουνά, Πόι και Παπαδόπουλο να εναλλάσσουν συνεχώς θέσεις και τον Λεμονή να προωθείται πιο μπροστά δίπλα στον Προβατίδη στα χαφ.pressaris

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ