Κόλλησαν στο «μηδέν» Κέρκυρα και Ξάνθη

Σε ένα μέτριο ματς με λιγοστές ευκαιρίες και μοιρασμένη κατοχή, Κέρκυρα και Ξάνθη έμειναν στο 0-0, σε αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Α’ Ημίχρονο

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι και άργησαν να βρουν ρυθμό. Η Κέρκυρα πήρε μετά τα πρώτα λεπτά την κατοχή, ωστόσο η Ξάνθη ήταν αυτή που έφτανε με πιο απειλητικές διαθέσεις στην αντίπαλη περιοχή. Τα λεπτά κύλησαν με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια δίχως κάτι το αξιοσημείωτο.

Β’ Ημίχρονο

Η Κέρκυρα έδειξε να έχει μεγαλύτερη όρεξη με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όμως η Ξάνθη ισορρόπησε γρήγορα και κατάφερε να πάρει την κατοχή. Στο 70′ ο Καπετάνος έφτασε κοντά στο γκολ όταν με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σολτάνι, έστειλε την μπάλα να περάσει μόλις άουτ.

Στο 80′ ο Κλέιτον απείλησε και πάλι για την Ξάνθη, το σουτ που επιχείρησε όμως κατέληξε στο δοκάρι του Σετκούς.

Το τελικό σφύριγμα Γιώργου Δασκαλόπουλου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ, να παίρνουν από έναν βαθμό.

Παίκτης από “χρυσάφι”

Ο Παντελής Καπετάνος αποτέλεσε πηγή κινδύνου για την άμυνα της Κέρκυρας, όμως οι ευκαιρίες τις οποίες δημιούργησε δεν έμελλε να μετατραπούν σε κάποιο τέρμα.

Η “σφυρίχτρα”

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν σε ορισμένες περιπτώσεις για υποδείξεις του Δασκαλόπουλου, ωστόσο δεν υπήρξε μεγάλο λάθος από τον ρέφερι του αγώνα.

Έτσι κρίθηκε

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά από την αδυναμία των δύο αντιπάλων να δημιουργήσουν πολλές καλές επικίνδυνες στιγμές απέναντι στις δύο εστίες. Μοιραία το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Ζορμπάς (79′ Χαβίτο), Ναγιάρ, Καϊκούτ (65′ Κόντος), Μαρκόφσκι, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ζουμπουλάκης, Φάμπιο (89′ Γεωργακόπουλος).

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος Γουάλας, Σολτάνι, Βάλτερ Μπαλούφο (56′ Κλέιτον), Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (66′ Λουσέρο), Φλίσκας (46′ Ομπόντο), Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης.

Σχετικά άρθρα