Αναστόπουλος: «Συνεχίζουμε να ελπίζουμε»

Εντονότατα παράπονα για τη διαιτησία του Απόστολου Αμπάρκιολη είχε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, στο παιχνίδι με την Βέροια.
Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 4-1 και οι Κρητικοί διαμαρτύρονται τόσο για τα δύο πέναλτι που καταλόγισε ο Αμπάρκιολης όσο και για την αποβολή του Τριποτσέρη. Ο Νίκος Αναστόπουλος αναφέρθηκε και στα εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Ηρακλείου.
Αναλυτικά:
«Έχουμε τα προβλήματά μας, τα οποία είναι γνωστά και δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο. Το παιχνίδι δεν αξίζει σε κριτική, με τα προβλήματά μας και τα πολύ εύκολα πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής, ο οποίος μας αντιμετώπισε ως νεοφώτιστη ομάδα. Σίγουρα έχουμε προβλήματα αλλά ο ΟΦΗ είναι μεγάλος σύλλογος και θα βγει από το αδιέξοδο. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να προχωρήσουμε παρακάτω. Συγχαρητήρια στη Βέροια που έχει κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Είναι θετικό ότι μια επαρχιακή ομάδα έχει τέτοια καλή πορεία».
Για τα εξωαγωνιστικά προβλήματα ανέφερε: «Ο ΟΦΗ δεν είπε ότι δεν πληρώνει. Όταν δεν έχεις λεφτά και κάνεις διακανονισμούς δεν σημαίνει ότι δεν θέλεις να πληρώσεις. Εγώ ξέρω ότι αυτή τη στιγμή έχουμε 20 βαθμούς. Αν για άλλους είναι 14 βαθμοί αυτό είναι άλλο πράγμα. Συνεχίζουμε να ελπίζουμε. Δυστυχώς οι νόμοι εφαρμόζονται μόνο όταν έχει προβλήματα ο ΟΦΗ».

Σχετικά άρθρα