Φλεβαράκης: «Δώσαμε ότι είχαμε»...

17 Ιανουαρίου 2015

«Δώσαμε ότι είχαμε παρά τα προβλήματα», δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης μετά την εντός έδρας ήττα των Τρικάλων από τον ΠΑΟΚ.

«Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχα πει ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο κοντά στους δύο μεγάλους παρά στους υπόλοιπους και αισθάνομαι δικαιωμένος γι΄ αυτό καθώς το δείχνει η πορεία του και αξίζουν συγχαρητήρια για τα όσα κάνουν και μέσα και έξω από την Ελλάδα», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας και επισήμανε: «Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα αλλά δώσαμε ότι είχαμε. Πέρσι ο Κάρτερ μας έβαλε καλάθι σε νεκρό χρόνο, τώρα ο ΠΑΟΚ κέρδισε τρίτο παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παίρνεις ότι θετικό μπορείς απ’ αυτά τα παιχνίδια καθώς έρχεται μία τριάδα αγώνων που για εμάς μπορεί να είναι όλη η σεζόν. Παίξαμε καλή άμυνα και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να πάρουμε προβάδισμα με την ευστοχία που είχαμε σε εκείνο το σημείο».

«Εκεί που πήγε το ματς, κρίθηκε μία βολή, ένα τρίποντο, ο ΠΑΟΚ έχει πολλή εμπειρία για να γυρίζει τα ματς», σχολίασε στην συνέχεια ο Φλεβαράκης και υπογράμμισε: «Πέρα από το παιχνίδι που είναι σημαντικό, πρέπει να καταλάβει ο κόσμος των Τρικάλων πόσο δουλεύουμε και προσπαθούμε. Αν είχαμε τους παίκτες που μας λείπουν καταλαβαίνει ο καθένας που θα ήμασταν, στο τέλος η κούραση σε Ινγκραμ και Χάρις ήταν ξεκάθαρη. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη».

Ο Άλεξ Χάρις, ο 29χρόνος Αμερικάνος γκαρντ των Τρικάλων δήλωσε πολύ απογοητευμένος γιατί… σπατάλησε την τελευταία επίθεση της ομάδας του στον αγώνα: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ απογοητευμένος αυτή την στιγμή καθώς  θεωρώ ότι παίξαμε αρκετά καλά για να έχουμε ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αν αναλογιστούμε ότι η μισή ομάδα είχε προβλήματα με ασθένειας αυτή την εβδομάδα, θεωρώ ότι όλοι παίξαμε αρκετά καλά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είμαι πολύ απογοητευμένος από την τελευταία φάση και την ευκαιρία που εγώ είχα. Ήταν ένα τεράστιο, απαίσιο λάθος και θα έπρεπε να είχα κάνει κάτι καλύτερο για την ομάδα μου αφού είμαι ένας από τους λίγους που δεν ήμουν άρρωστος οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα δουλέψω αρκετά σκληρά για να μην συμβεί ξανά στο μέλλον κάτι τέτοιο».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...