«Ήμασταν τυχεροί, αλλά δουλέψαμε και ομαδικά»

17 Ιανουαρίου 2015

«Βάλαμε μεγάλα σουτ στο τέλος, ήμασταν και τυχεροί, αλλά αυτό έγινε και μέσα από ομαδική δουλειά και καλό γύρισμα της μπάλας», επισήμανε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την νέα δραματική νίκη του ΠΑΟΚ, στα Τρίκαλα επί της τοπικής ομάδας για την Basket League.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», σχολίασε αρχικά ο προπονητής του «Δικέφαλου» και τόνισε: «Τα Τρίκαλα είναι πολύ καλή ομάδα και οι εμφανίσεις απέναντι σε ΑΕΚ και Ρέθυμνο έδειξαν ότι ξέρουν που βαδίζουν, που στοχεύουν και τι μπορούν να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, αλλά μόλις δώσαμε γήπεδο σε παίκτες που είναι εύστοχοι είδαμε τι έγινε. Πήραμε διαφορά 11 πόντων στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, τα Τρίκαλα αντέδρασαν σωστά έβγαλαν μεγάλα σουτ και γύρισαν το παιχνίδι. Βάλαμε μεγάλα σουτ στο τέλος, ήμασταν και τυχεροί, αλλά αυτό έγινε και μέσα από ομαδική δουλειά και καλό γύρισμα της μπάλας».

«Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε πόσο δύσκολο θα ήταν», παρατήρησε ο Χρήστος Σαλούστρος, ο 25χρόνος φόργουορντ του ΠΑΟΚ και εξήγησε: «Μπήκαμε λίγο πιο δυνατά από ότι τα Τρίκαλα τα οποία έχουν δείξει ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα, όχι απλά για να μείνουν στην κατηγορία, μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, καθώς έχουν βάλει τις βάσεις από πέρσι.  Στο δεύτερο ημίχρονο το καταλάβαμε για τα καλά που η διαφορά όχι απλά δεν μειώθηκε, αλλά βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ». «Στο τέλος μπήκαν και πάλι μεγάλα σουτ τα οποία βγαίνουν από ομαδική δουλειά και προσπάθεια, βγάλαμε ομαδική άμυνα στο τέλος αυτό είναι το κλειδί της δουλειάς μας», σημείωσε ο Σαλούστρος.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ