Στην Τούμπα ο ατζέντης του Μπέν

Ένας από τους πολλούς που θα ανηφορίσουν σήμερα το απόγευμα, προς την Τούμπα, αναμένεται να είναι ο Γάλλος εκπρόσωπος του Μοχάμεντ Μπέν. Ο ξένος ατζέντης, όπως είχαμε αναφέρει και στο χθεσινό ρεπορτάζ βρίσκεται στην Ελλάδα και χθες είδε την αναμέτρηση της Βέροιας με τον ΟΦΗ. Μάλιστα ο Μπέν στο συγκεκριμένο παιχνίδι σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της Βέροιας και είχε ενεργή συμμετοχή σε ένα ακόμη.

Οι πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, αναφέρουν πως ο ξένος ατζέντης του Μπέν που έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα, θα βρεθεί στην Τούμπα για να γίνει ένα απευθείας ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο ΠΑΟΚ εφόσον αποφασίσει να αποκτήσει τον Μπέν, δεν θα έχει πρόβλημα στις σχέσεις του με την επίσημη Βέροια. Το ζητούμενο είναι να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον παίκτη. Για τα οικονομικά δεδομένα δεν υπάρχει αμφιβολία πως μπορούν να τα βρουν.

Απλά θα παίξει ρόλο και η φιλοδοξία του Μπέν που έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, την οποία και εξετάζει πολύ σοβαρά. Θυμίζουμε, πως το συμβόλαιο του Μπέν με την Βέροια, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Εξελίξεις λοιπόν, περιμένουμε και σε αυτό το θέμα, ακόμη και μέχρι το βράδυ.

Σχετικά άρθρα