Αναστασιάδης: «Δε θα τα παρατήσουμε»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης με αφορμή την αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά, τόνισε ότι οι παίκτες θα πρέπει να είναι πειθαρχημένοι για να επικρατήσουν της πρώην ομάδας του. Παράλληλα ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε με εμφατικό τρόπο ότι ο δικέφαλος του Βορρά δε θα παρατήσει τη διεκδίκηση του τίτλου.
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του στη NOVA:
Για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής:
“Όλα τα παιχνίδια είναι τρεις πόντοι και πρέπει να τα κερδίζεις. Εμείς κάναμε μία πολύ καλή παρουσία, αποδεικνύοντας ότι όταν η ομάδα είναι ενωμένη και μαζί δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα από την απελπισία της Τρίπολης φτάσαμε μέσα σε τρεις ημέρες σε μία απόδοση από τα παλιά. Αυτή που αρμόζει και υπάρχει στην ομάδα. Αυτό είναι το πιο ευχάριστο σημείο για εμένα”
Για τα οφέλη του ΠΑΟΚ από την αναμέτρηση της Μυτιλήνης:
“Εμείς αυτά τα έχουμε από το καλοκαίρι. Απλά τώρα όσα θα ξεκινήσει ο 2ος γύρος εμείς είμαστε οι διεκδικητές του τίτλου. Επόμενο είναι να συμβαίνουν κάποια πράγματα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε υποχρεωμένοι να τα αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω να μη συμβούν, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι ό,τι συμβεί να τα αντιμετωπίσουμε”
Για τις δηλώσεις Σαββίδη σχετικά με αποχώρηση από το πρωτάθλημα:
“Αυτά που λέγονται και γράφονται δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που πιστεύουμε. Η ανακοίνωση δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ με οποιοδήποτε κόστος, θα συμβάλει στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό κάνει εξάλλου. Στο αγωνιστικό τομέα, εγώ και τα παιδιά δεν θα παρατήσουμε τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση, να δώσουμε σε κανένα την ευχαρίστηση να πέσουμε χωρίς αγώνα, χωρίς ιδρώτα, χωρίς αίμα. Αυτό να το γνωρίζουν όλοι. Από τον πρώτο οπαδό της ομάδας μέχρι και τους αγνούς οπαδούς των άλλων ομάδων .Είμαστε προετοιμασμένοι δεν θα παρατήσουμε ποτέ. Έχει μεγάλη σημασία όμως το τι κάνουν οι άλλοι με αυτά που βλέπουμε. Αυτό το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να ηρεμήσει; Αυτό το ερώτημα έχω μόνο”
Για τον επερχόμενο αντίπαλο, Πλατανιά:
“Είναι μία ομάδα που έχω στην καρδιά μου. Είναι τα παιδιά καταπληκτικά. Έχει έναν καλό προπονητή. Τους είδα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είναι μία οργανωμένη ομάδα. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει ανεβεί σκαλοπάτια, είναι καλό. Όλες τις ομάδες, πρέπει να φτύσεις αίμα, για να τις κερδίσεις. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει τον πρώτο. Ο κόσμος μπορεί να λέει από έξω ό,τι θέλει. Αν υπάρχει ισορροπία τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Πρέπει να είσαι πολύ πειθαρχημένος και πολύ προετοιμασμένος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα παιχνίδια που έρχονται. Αυτή τη στιγμή λοιπόν έχουμε τον Πλατανιά, μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί και πειθαρχημένοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι”

Σχετικά άρθρα