Με «τεσσάρα»… επέστρεψε η Παρί (video)

Η Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε στις νίκες στο Σαμπιονά, καθώς έφτασε στην επιτυχία με σκορ 4-2 εντός απέναντι στην Εβιάν για την 21η αγωνιστική… Η πρωταθλήτρια μετά από σερί 0-1-2 με τη νίκη της έφτασε στους 41 βαθμούς και παρέμεινε στο -4 από την κορυφή και τη Λυών. Η Εβιάν έμεινε για 6η αγωνιστική χωρίς νίκη (0-1-5) και με 20 πόντους είναι στη ζώνη υποβιβασμού… Παστόρε και Καβάνι πέτυχαν τα δυο νικητήρια γκολ!   

Η φιλοξενούμενη κατάφερε πάντως να προηγηθεί με τον 38άχρονο Σεντρίκ Μπαρμποσά. Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε ξανά στην αποστολή της τους Έντινσον Καβάνι και Εσέκιελ Λαβέτσι (είχαν τιμωρηθεί από την διοίκηση μετά πειθαρχικά παραπτώματά τους), παίκτες που ήταν πάντως στον πάγκο. Έτσι μέχρι το 30’ είχε δυσκολία στο να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα… Τη λύση έδωσαν πάντως ο Νταβίντ Λουίζ στο 30’ και ο Μάρκο Βεράτι στο 38’ και με τα γκολ αυτά η πρωταθλήτρια πήρε προβάδισμα. Η Εβιάν στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να πιέζει στο «Παρκ ντε Πρενς».

Τελικά, με αυτογκόλ του Γκρέγκορι φαν ντερ Βιλ έγινε το 2-2. Στη συνέχεια ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είχε ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραρε… Αυτός που έδωσε τη λύση ήταν ο Παστόρε (ήταν πολύ καλός, όπως και ο Νταβίντ Λουίζ) και ο Αργεντινός έκανε το 3-2 στο 74’… Ο Έντισον Καβάνι στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 και έδωσε πανηγυρικό τόνο στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν…

Οι συνθέσεις
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Σίλβα, Λουίζ, Μάξουελ, Βεράτι, Μότα, Ματουιντί (69′ Καβάνι), Λούκας (80′ Λαβέτσι), Ιμπραχίμοβιτς, Παστόρε (85′ Ραμπιό).
ΕΒΙΑΝ: Λερουά, Αμπνταλά (80′ Ραμίρες), Καμπόν, Σορλέν, Σαμπαλί, Βας, Τεχέδα, Τομασόν, Μπαρμποσά (78′ Καμί), Μπενεζέ (57′ Σουγκού), Ενσικουλού.


Σχετικά άρθρα