Ισοπαλία με τέσσερα γκολ στα Γιάννενα

ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 σε αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Α’ Ημίχρονο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλεύτηκε το δυνατό ξεκίνημά του στο παιχνίδι και στην πρώτη σημαντική ευκαιρία που δημιούργησε ευτύχισε να προηγηθεί. Συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό ο Ίλιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μανιάς με το κεφάλι νίκησε τον Αθανασιάδη και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Μετά το τέρμα που σημείωσαν οι γηπεδούχοι ο Πανθρακικός βγήκε μπροστά και έψαξε να βρει ένα γκολ, όμως οι παίκτες του Πετράκη λειτούργησαν πολύ καλά ανασταλτικά δεν έδωσαν δικαιώματα στους φιλοξενούμενους.

Β’ Ημίχρονο

Ό,τι δεν κατάφερε ο Πανθρακικός στο πρώτο μέρος, το έκανε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό, όταν ο Τσουμάνης τροφοδότησε τον Χασομέρη και αυτός με σουτ από το ύψος του πέναλτι, νίκησε τον Βελλίδη και έκανε το 1-1.

Ο ΠΑΣ αντέδρασε μετά την ισοφάριση και προσπάθησε να ανακτήσει γρήγορα το προβάδισμα. Στο 58′ ο Ίλιτς τροφοδότησε τον Μανιά και αυτός με σουτ νίκησε για δεύτερη φορά στον αγώνα τον Αθανασιάδη, κάνοντας το 2-1.

Παρά το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ο Πανθρακικός ρίσκαρε, πίεσε και εν τέλει κατάφερε να ισοφαρίσει ξανά στο 84′ με τον Κάσες που είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή στο παιχνίδι, να νικά τον Βελλίδη κάνοντας το 2-2, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Περισσότερα σε λίγο…

Σχετικά άρθρα