«Θα προσθέσει νέα πράγματα ο Χέρστον»

«Ο Μαλίκ Χέρστον θα προσθέσει καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας», τόνισε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά την εντός έδρας νίκη επί του ΚΑΟΔ και εν όψει της αυριανής (19/1) άφιξης στην Αθήνα του 28χρόνου Αμερικανού φόργουορντ.

«Σε αυτό τον αγώνα βασικός στόχος μας ήταν η νίκη, καθώς μας πλήγωσε αρκετά η ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον ΠΑΟΚ», σχολίασε αρχικά ο προπονητής της Ένωσης για την σημερινή νίκη και επισήμανε: «Είναι λογικό να ανεβαίνει η πίεση στην ομάδα μετά από μία ήττα. Πάντα συμβαίνει αυτό. Ο ΚΑΟΔ έπαιξε καλή περιφερειακή άμυνα γιατί είχαμε πολύ υψηλά ευστοχίας από το τρίποντο στην προηγούμενη αναμέτρηση. Γι’ αυτό και προσπαθήσουμε να παίξουμε κοντά στο καλάθι με τον Μενσά – Μπονσού. Κάναμε καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Θεωρώ ότι ελέγχαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Βασικοί παίκτες του ΚΑΟΔ, όπως ο Ζάρας και ο Όντομ ήταν «στόχοι» μας στην άμυνα. Κάθε νίκη είναι σημαντική για μας. Μόνο με νίκες μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Γενικά, έχουμε βελτιωθεί αρκετά και είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια».

«Ο τρόπος παιχνιδιού του Χέρστον είναι γνωστός», δήλωσε ο Σάκοτα για την νέα μεταγραφή της ΑΕΚ και εξήγησε: «Θα έχουμε παιχνίδι στο λόου ποστ από το «3», είναι καλός στην άμυνα, καλός σουτέρ, ενώ θα μας βοηθήσει και στα ριμπάουντ. Προσθέτει καινούρια πράγματα στο παιχνίδι μας. Ήταν ελεύθερος, κάτι που το καλοκαίρι συμβαίνει σπάνια για τέτοιου είδους παίκτες. Θα έρθει αύριο Δευτέρα (19/1). Με βάση τον κανονισμό, μπορούμε να κάνουμε ακόμα δύο αλλαγές. Δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε. Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε».

«Είχαμε πνεύμα νικητή σε αυτό τον αγώνα», σημείωσε ο Γκάρετ Ουίλιαμσον, ο 27χρόνος Αμερικανός γκαρντ της Ένωσης και υπογράμμισε: «Ο Ποπς ήταν εξαιρετικός και ήταν μία πολύ καλή νίκη για μας, αφού προερχόμασταν από ήττα στο ματς με τον ΠΑΟΚ».

Σχετικά άρθρα