Αναστασιάδης: «Γίνεται μέγα θαύμα στον ΠΑΟΚ»

Μετά την αγχωτική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πλατανιά στο γήπεδο της Τούμπας ο Άγγελος Αναστασιάδης ρωτήθηκε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τους Τζαβέλλα και Σπυρόπουλο και ξεκαθάρισε πως οι εν λόγω ποδοσφαιριστές έχουν ‘τελειώσει” για τον ίδιο. Ο τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά” αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του Νομπόα, στα συμβόλαια των Κατσικά και Τζανδάρη αλλά και στο κατά πόσον θα βοηθήσει την ομάδα η αγωνιστική απραξία λόγω του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ο οποίος δεν θα διεξαχθεί.
Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα:
«Πρώτη επιλογή είτε παίζουμε μέσα είτε έξω είναι να μην δεχόμαστε γκολ, γιατί στα τελευταία παιχνίδια είχαμε συνέχεια αυτό το πρόβλημα, να δεχόμαστε γκολ και να τρέχουμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Προσέξαμε λίγο παραπάνω σήμερα την αμυντική μας συμπεριφορά γιατί μας έλειπαν κάποια παιδιά, αλλά και γιατί κάποια άλλα ερχόταν από αγωνιστική απραξία. Είδατε ο Κατσικάς μετά από αρκετό καιρό δεν μπορούσε να βγάλει δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες, όπως και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Επόμενο ήταν να παίξουμε πιο συγκρατημένα. Είχαμε απέναντί μας μία ομάδα, ήμουν δύο χρόνια εκεί, είναι καλή ομάδα, ιδίως εκτός έδρας. Είναι πιο εύκολο να την κερδίσεις στην έδρα της, παρά στην έδρα σου».
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται φέτος πολλά γκολ σε ανοιχτό χώρο: «Μπορούμε να μιλάμε κανά μισάωρο γι’ αυτό. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι εμείς μειώσαμε τα λάθη μας. Τα γκολ που δεχόμαστε είναι γιατί εμείς δίνουμε ασίστ. Δεν ήταν λάθος τακτικής, ήταν λάθος επιλογής, το που πρέπει να πάει η μπάλα και που όχι».
Για το ντεμπούτο του Νομπόα: «Δεν είναι έτοιμος ακόμη, απλά είναι ένα παιδί με μεγάλη εμπειρία και ήθελα λίγο να ηρεμήσουμε το κέντρο, γι’ αυτό έπαιξε. Όταν υπάρχει το βουητό της Τούμπας εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο για τα παιδιά. Είναι πρωτόγνωρο το βουητό για τον Τζανδάρη και τον Γκολάσα. Κάνουμε πρωταθλητισμό, γίνεται ένα μέγα θαύμα φέτος. Φτιάχνουμε παίκτες και κάνουμε πρωταθλητισμού. Εάν έχει ξανασυμβεί αυτό να μου το πείτε. Ελπίζω και πιστεύω ότι στο τέλος θα είναι όλα καλά, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους».
Για τους Τζαβέλλα και Σπυρόπουλο: «Δεν υπάρχουν αυτοί και έχουν ενημερωθεί πλήρως, δεν ξέρω εάν ενημερωθήκατε εσείς, εγώ εδώ και αρκετό καιρό τους έχω ενημερώσει. Δεν θα είναι στην 18άδα ποτέ. Είναι ενημερωμένοι. Το σκεπτικό είναι η ομάδα, εγώ είμαι με την ομάδα, δεν έχω κάτι με τα παιδιά, τους το είπα κιόλας».
Για τα συμβόλαια Κατσικά και Τζανδάρη: «Ο Κατσικάς ήταν μεγάλο πλήγμα που έλειψε, άσχετα που οι περισσότεροι δεν τα λέτε. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα με την απουσία του Κατσικά. Θα ήθελα να είχε κλείσει χθες το θέμα τους. Η ομάδα είναι ήρεμη, έχει φάει τόσες κατραπακιές και παραμένει ήρεμη. Ξεκινάμε έναν δεύτερο γύρο με πάρα πολλά προβλήματα και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ομάδα, βάζω τον Κλάους να παίξει έξι και παίζει έξι, εγώ είμαι με την ομάδα και αυτά τα παιδιά είναι με την ομάδα. Το αν η απόδοση της ομάδας κάποια στιγμή δεν είναι αυτή που πρέπει είναι φυσιολογικό, έως και δεδομένο».
Για την δήλωσή του μετά τον αγώνα με την Καλλονή, ότι πάντα τον διώχνουν από τις ομάδες και δεν φεύγει ο ίδιος: «Εμένα δεν με έδιωξε κανείς για να φύγω ή να μείνω. Δεν την καταλαβαίνω την ερώτηση».
Για τον Παπαγιαννόπουλο: «Είναι έτοιμος είναι καλά το παλικάρι και είμαι πολύ ικανοποιημένος απ΄τον τρόπο που αντιμετώπισε σήμερα το παιχνίδι. Έκανε πολλά περισσότερα απ’ όσα περίμενα να κάνει».
Για τα θετικά της διακοπής: «Θα έχουμε 15 μέρες ησυχία. Είχαμε ένα ντεμαράζ αγώνων με πολλά προβλήματα. Τώρα έχουμε 10 μέρες να ετοιμάσουμε την ομάδα. Ελπίζω και πιστεύω κάποια παιδιά να ετοιμαστούν. Περιμένω πως και πως τον Τζιόλη ο οποίος είναι σημαντικός για εμάς και κάποια παιδιά που είναι φορτωμένα όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά θα ηρεμήσουν για να μπούμε πιο δυνατοί στον δεύτερο γύρο».

Σχετικά άρθρα