«Κερδίζει» ο Περέιρα, απόφαση για στόπερ-εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός διεύρυνε το σερί νικών του και παρέμεινε στην κορυφή, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε εναντίον του Παναιτωλικού. Ο Βίτορ Περέιρα είχε καθοριστικό ρόλο με τις αλλαγές σε πρόσωπα, θέσεις και σχήματα που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δείχνει ευστροφία και ψυχραιμία στο κοουτσάρισμά του και να παρεμβαίνει αποφασιστικά στη ροή του ματς. 
 
Ο Περέιρα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στον Ολυμπιακό και ειδικά των παικτών που είναι το σημαντικότερο. Κι όλοι βλέπουν ότι πλέον το παιχνίδι των ερυθρόλευκων έχει ισορροπήσει περισσότερο και έχει βελτιωθεί στο θέμα της τακτικής σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, με μεγαλύτερη προσοχή και οργάνωση στο αμυντικό κομμάτι. 
 
Λύσεις δίνουν πια περισσότεροι παίκτες, όπως ο Ντοσεβί και ο Ντουρμάζ που δείχνουν πολύ ανεβασμένοι με την αλλαγή προπονητή, όπως και ο Κασάμι που δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο Περέιρα τον βάζει στη σωστή θέση στο γήπεδο.
 
Στο ματς της Τετάρτης με τον Τύρναβο για το Κύπελλο θα γίνουν πολλές αλλαγές για να ξεκουραστούν οι βασικοί, με τον Περέιρα να παραδέχεται ότι είναι φυσιολογική η έλλειψη φρεσκάδας με την ένταση που υπάρχει στις προπονήσεις στο πρώτο του διάστημα στην ομάδα. 
 
Αυτή την εβδομάδα αναμένονται οι εξελίξεις στα μεταγραφικά. Για τη θέση του στόπερ ο Ολυμπιακός έχει επαφές για να αποκτήσει παίκτη που δεν έχει ακουστεί το όνομά του, ενώ πάντα είναι στο προσκήνιο οι περιπτώσεις του Νοβαρέτι και του Σιανί της Λάτσιο. Με αυτή του Νέτο να έχει μεγάλες δυσκολίες και να δείχνει ότι υποχωρεί. 
 
Για τη μεταγραφή του εξτρέμ ο πόθος είναι πάντα η επιστροφή του Κάμπελ, ενώ σοβαρές πιθανότητες υπάρχουν για να γυρίσει τελικά ένας άλλος πρώην ερυθρόλευκος, ο Βάις. 
 
Μέσα στην εβδομάδα ο Ολυμπιακός αναμένεται να κλείσει τις δύο μεταγραφές και να δει τις τελευταίες ημέρες της περιόδου μήπως πάει και για έναν χάφ. 

Σχετικά άρθρα