Μπήκε και ο Μπαξεβανίδης στην Ξάνθη

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA Ξάνθη για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση στη σημερινή προπόνηση στις ασκήσεις τακτικής ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα τόσο στην αμυντική λειτουργία, όσο και στο επιθετικό κομμάτι.
Ο Μάκης Μπαξεβανίδης επιστρέφει στο Κύπελλο στα πλάνα του προπονητή του ενώ ο Αντώνης Ράνος σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς και προετοιμάζεται για την επάνοδό του. Το απόγευμα στις 19:00 στο Le Chalet έχει προγραμματιστεί η κοπή της πίτας της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας της.
Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενημερώνει τους φιλάθλους της, ότι:
Για τον αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟΥ με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας, θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια των 10 € και 5 € παιδικό, επιδεικνύοντας την κάρτα διαρκείας τους στα μπλόκα της Αστυνομίας στο «ΓΕΝΝΑΔΙΟ» και στις «Σιδηροδρομικές Γραμμές» στο δρόμο από ΚΙΜΜΕΡΙΑ.
Για τους ΜΗ κατόχους κάρτας διαρκείας, θα διατίθενται εισιτήρια των 15 € για τη ΘΥΡΑ Γ1, στα προαναφερόμενα μπλόκα της Αστυνομίας.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η είσοδος στη γήπεδο θα γίνεται με την κάρτα διαρκείας και επιδεικνύοντας το εισιτήριο που έχετε προμηθευτεί.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει από τη Δευτέρα 19/01, από τα Γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.

Σχετικά άρθρα