«Παίζουμε Ελλάδα πόλο» στα κανάλια Novasports!

Το πόλο είναι στα κανάλια Novasports! Τα αθλητικά κανάλια της Nova, κάνοντας πράξη και τη φετινή χρόνια το σλόγκαν «Όλα για την ομάδα σου!», προσφέρουν στον Έλληνα φίλαθλο, όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει η ομάδα του. Έτσι, μετά τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν και το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών στο πόλο. Τα κανάλια Novasports, σε στενή συνεργασία με την διοργανώτρια αρχή, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), θα καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα πόλο Α1 Ανδρών με ζωντανές μεταδόσεις αγώνων ενώ κάθε Τρίτη στις 18:15 θα προβάλλουν την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με όλα τα νέα γύρω από το άθλημα.

Η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Πόλο», θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στις 18:15 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε παρουσίαση του Διονύση Στρούμπου. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν πλούσιο ρεπορτάζ και όλα τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής που προηγήθηκε, αφιερώματα, συνεντεύξεις και καλεσμένους απο το χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης έως και τους τελικούς του πρωταθλήματος. Καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή θα είναι ο προπονητής της Γλυφάδας, Μάκης Βολτυράκης.

Επίσης, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 2 τον αγώνα Ελλάδα – Ουγγαρία για την 3η αγωνιστική του FINA World League στο πόλο Ανδρών. Στη περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων στα κανάλια Novasports έχει ως εξής

Τρίτη 20 Ιανουαρίου
18:15 «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» σε παρουσίαση του Διονύση Στρούμπου από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD
19:00 FINA World League Ανδρών, Ελλάδα – Ουγγαρία σε περιγραφή του Κώστας Τατάκη και ρεπορτάζ του Γιάννη Φάκαρου από το Novasports 2

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα