Group therapy στον Παναθηναϊκό

Το αρνητικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και κυρίως το προβληματικό πρόσωπο που παρουσιάζουν οι Πράσινοι στα εκτός έδρας παιχνίδια οδήγησε το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού σε ένα (ακόμη) group therapy προκειμένου να βρεθούν οι αιτίες για την δραματική αλλαγή που υπάρχει στην απόδοση της ομάδας εντός και εκτός έδρας.

Ο κόουτς Γιάννης Αναστασίου μεταξύ άλλων είπε «ενώ στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια καλή προσπάθεια γι’ αυτό και σας έδωσα συγχαρητήρια, μπήκαμε διστακτικά στο παιχνίδι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό στα εκτός έδρας ματς. Στη Λεωφόρο το έχουμε πετύχει, εκτός έδρας γιατί όχι; Είτε χάνουμε ένα ολόκληρο ημίχρονο, είτε περιμένουμε να δεχτούμε γκολ για να ξυπνήσουμε. Αν μπαίναμε στο ματς με τον Πανιώνιο με τη διάθεση που είχαμε στο β’ ημίχρονο θα κερδίζαμε».

Μάλιστα ο τεχνικός των Πρασίνων ζήτησε την άποψη των παικτών που έπαιξαν στη Νέα Σμύρνη, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι δεν απέδωσαν όπως έπρεπε και ότι γνωρίζουν τα λάθη τους και θα προσπαθήσουν να αντιστρέψουν το κλίμα.

Παράλληλα ο Αναστασίου ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη έκανε λόγο για «ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι» και πρόσθεσε ότι «το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πολύ. Πρέπει είμαστε σοβαροί από την αρχή».

Σχετικά άρθρα