Κουστένης: «Δεν έχω παράπονο»

Ο Πανελευσινιακός γνώρισε «βαριά» εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά ο Δημήτρης Κουστένης δήλωσε ότι: «Δεν έχω κανένα παράπονο τα παιδιά πραγματικά έκαναν μεγάλη προσπάθεια διότι προερχόμασταν και από ένα πολύ μεγάλο διάστημα με τραυματισμούς».
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στον Γιάννη για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στην ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή των «σταχυοφόρων», ο οποίος στην συνέχεια σχολίασε: «Είχαμε πει πως αντιμετωπίζουμε την κατά την γνώμη μου πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και αυτό που θέλαμε είναι να δούμε πόσο χρονικό διάστημα θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολύ καλή προσπάθεια, υπερβάλαμε εαυτούς και θεωρώ ότι είχαμε ένα ισορροπημένο ημίχρονο μένοντας στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό και στις ασίστ, στα λάθη και στα ριμπάουντ αλλά όπως είναι φυσικό ο αντίπαλος στο τρίτο δεκάλεπτο ανέβασε πολύ την απόδοση του, μας πίεσε αρκετά με αποτέλεσμα να ξεφύγει και στο σκόρ αλλά και να αυξήσει και όλους τους δείκτες των στατιστικών του».
«Εμείς ουσιαστικά με αυτό το παιχνίδι κλείνουμε και τυπικά τον πρώτο γύρο και από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει για εμάς το πρωτάθλημα», σημείωσε ο Κουστένης και τόνισε: «Από εδώ και περά παιχνίδι με παιχνίδι θα διεκδικούμε αυτό που μας αναλογεί που είναι η νίκη. Δεν έχω κανένα παράπονο τα παιδιά πραγματικά έκαναν μεγάλη προσπάθεια διότι προερχόμασταν και από ένα πολύ μεγάλο διάστημα με τραυματισμούς αλλά θεωρώ πως σήμερα ήταν ένα πολύ καλή τέστ και η τελική μας πρόβα πριν ξεκινήσει και πάλι για εμάς το πρωτάθλημα. Πάντα μετά από μία ήττα και μία νίκη έχεις να διδαχθείς και αρνητικά και θετικά. Το θετικό για εμάς ήταν ότι είδαμε κάποια παιδιά όπως ο Κόξ και ο Μίτροβιτς να τα πηγαίνουν αρκετά καλά και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής».
«Σίγουρα όταν χάνεις στο γήπεδο σου ανεξάρτητα ποιος είναι ο αντίπαλος με αυτή την διαφορά δεν μπορείς να πεις και πολλά», παραδέχθηκε ο Φώτης Βασιλόπουλος, ο 29χρόνος γκαρντ του Πανελευσινιακού και εξήγησε: «Εμείς προερχόμαστε από δύο δύσκολες εβδομάδες με πολλούς τραυματισμούς συν το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας με τον άλλο μεγάλο της κατηγορίας. Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες τις Ευρώπης, το απέδειξε και την Παρασκευή. Έκλεισε ο πρώτος γύρος για εμάς, θα προσπαθήσουμε να μπούμε δυνατά από την επόμενη εβδομάδα και να κοιτάξουμε παιχνίδι με το παιχνίδι να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε». 
 

Σχετικά άρθρα