Πρόβλημα με selfie στο Ιράν

20 Ιανουαρίου 2015

Άνω κάτω έχει γίνει η εθνική ομάδα του Ιράν, καθώς Παίκτες της ομάδας έβγαλαν φωτογραφίες selfie με γυναίκες (μετανάστριες ιρανικής καταγωγής) φίλους της μπάλας στην Αυστραλία, όπου διεξάγεται το Κύπελλο Εθνών Ασίας, και απειλούνται με τιμωρία.
Η εθνική ομάδα του Ιράν προκρίθηκε μάλιστα στους «8», αλλά η συγκεκριμένη κίνηση ποδοσφαιριστών της, ίσως να τους στερήσει τη συμμετοχή στη συνέχεια της διοργάνωσης...  Είναι χαρακτηριστικό πως ο Τύπος στη χώρα έχει εγείρει και θέμΑ απομάκρυνσης του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ!

«Δεν επιτρέπεται οι ποδοσφαιριστές μας να βγάζουν selfie με γυναίκες οπαδούς. Αυτές μπορεί να χρησιμοποιήσουν αυτές τις φωτογραφίες για να ζητήσουν λύτρα ή και να μηνύσουν τους ποδοσφαιριστές για παρενόχληση.
Εάν οι παίκτες αρνηθούν να συμβιβαστούν με τις οδηγίες μας, δεν θα μείνει άλλη επιλογή από το να παρέμβουμε και να τους τιμωρήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλί Αμπκάρ, πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Ιράν.
Οι συγκεκριμένες γυναίκες, θαυμάστριες της εθνικής τους, αλλά και του ποδοσφαίρου, είναι πάντως μετανάστριες ιρανικής καταγωγής που βρίσκονται στην Αυστραλία. Να αναφέρουμε πως ύμφωνα με τους κανονισμούς στην αραβική χώρα απαγορεύεται η προσέλευση γυναικών στα γήπεδα.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....