«Αποσύρουμε την πρότασή μας»

Ευθύνες στην ΠΑΕ ΟΦΗ έριξε η Royal Group Holding για το “ναυάγιο” τονίζοντας σε ανακοίνωση ότι παραμένει το ενδιαφέρον της για τον σύλλογο και ίσως κινηθεί το καλοκαίρι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Μετά την απερίγραπτη συμπεριφορά που έτυχε η πρόταση συμμετοχής μας στην ΑΜΚ της ΠΑΕ ΟΦΗ, είμαστε αναγκασμένοι να την αποσύρουμε μετά λύπη μας.
Δυστυχώς ΚΑΝΕΝΑΣ όρος που ζητήθηκε απο την πλευρά μας δεν ικανοποιήθηκε. Θέλοντας να δείξουμε την καλή μας διάθεση, προσκομίστηκε και το bank comfort letter που η πρόταση περιελάμβανε, δείχνοντας την ετοιμότητα μας για την πλήρη ικανοποίηση της πρότασης μας.Βοηθήσαμε ποικιλοτρόπως στο διάστημα 12-14 Ιανουαρίου, χωρίς να έχουμε καμία υποχρέωση. Μάταια όμως. Δυστυχώς και οι νέες εξελίξεις έρχονται να ανατρέψουν κάθε σχεδιασμό.Τώρα κατανοούμε γιατί δεν δόθηκε ως είχτε υποχρέωση, η έκθεση των ορκωτών λογιστών.Αντ ‘αυτού προχωράτε σε ανακοινώσεις κενού περιεχομένου, μόνο για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.Η ειλημμένη απόφαση μας για επένδυση στο Ηράκλειο (ανακοινώσεις αναμένονται έσα στον Απρίλιο του 2015) μας κάνει να νοιώθουμε κοντά σας.Για εμάς εξακολουθεί να παραμένει ενδιαφέρουσα η εμπλοκή μας στον ΟΦΗ. Εναν ΟΦΗ απαλλαγμένο απο όλα τα βαρίδια του παρελθόντος. Περήφανο και ανεξάρτητο.Με πλήρη μοντέρνα στελέχωση, με υποδομές απαραίτητες και νέο σύγχρονο γήπεδο, απαραίτητο για κάθε ομάδα που θέλει και πρέπει να είναι αυτάρκης. Παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις και δηλώνουμε έτοιμοι να είμαστε αρωγοί στην επόμενη μέρα της επανεκκίνησης.
Αν η δική σας αγάπη για τον ΟΦΗ συμπέυσει με τα δικά μας επιχειρηματικά πλάνα, ο μόνος που σίγουρα θα οφεληθεί είναι ο ΟΦΗ.Θα είναι χαρά μας να μας επισκεφθείτε , αν το επιθυμήσετε, στα γραφεία μας, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, πριν την δική μας προγραμματισμένη επίσκεψη, τέλος Φεβρουαρίου στην Κρήτη».

Σχετικά άρθρα