Πέρασε και ο Νόλε

Μπορεί να υπήρχε αγωνία για την κατάστασή του, αλλά ο Νόβακ Τζόκοβιτς φρόντισε να σβήσει όποιες αμφιβολίες υπήρχαν. Το Νο1 στον κόσμο επικράτησε εύκολα του Σλοβένου Άλιαζ Μπεντένε με 6-3, 6-2, 6-4 σε 1 ώρα και 49 λεπτά και πέρασε στο δεύτερο γύρο του Australian Open.
Η αλήθεια είναι πως ο Σέρβος χρειάζεται να βελτιώσει ορισμένα πράγματα, αλλά παίζοντας όλο και περισσότερα ματς θα βρει ρυθμό και θα είναι καλύτερος. Στους winners ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του (30-22), όπως και στ αβίαστα λάθη (29-36), ωστόσο αυτά δεν μπορούν να θεωρηθούν και λίγα.
«Είναι όμορφο να βρίσκομαι ξανά εδώ, σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε, ελπίζω να το απολαύσατε. Είναι χαρά μου να παίζω σε ένα τουρνουά, που είχα τόση επιτυχία στο παρελθόν, ειδικά σε αυτό το court, όπου το 2008 κατέκτησε το πρώτο μου Grand Slam», δήλωσε αρχικά ο Νόλε και πρόσθεσε:
«Ο αντίπαλος μου έπαιξε πολύ καλά, είναι γρήγορος, είχε καλό service και μπορεί να παίξει καλά. Το court είναι ακόμη πιο γρήγορο, ακόμα και από την περσινή σεζόν και όλα αυτά συντέλεσαν στο να γίνει ένα ωραίο ματς.
Το παιχνίδι μου, για πρώτο γύρο, ήταν πολύ καλό. Πρέπει να δουλέψω ορισμένα πράγματα και να αναπτύξω το παιχνίδι μου, αλλά αυτό θα γίνει με την πάροδο του χρόνου. Η ίωση πέρασε. Δεν θέλω να έχω δικαιολογίες. Ήταν δύσκολες οι δύο προηγούμενες βδομάδες, αλλά βελτιώνομαι και έχω μεγάλο κίνητρο.
Το να γίνω σύζυγος και πατέρας είναι τα πιο όμορφα γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή μου. Έτσι, τώρα έχω ακόμα μεγαλύτερη έμπνευση για να παίξω ακόμα καλύτερα στην καριέρα μου».
πηγή: othersportsnews.gr

Σχετικά άρθρα