Άνω-κάτω η Έβερτον με τον Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της Έβερτον στη λευκή ισοπαλία με τη Γουέστ Μπρομ, τη Δευτέρα το βράδυ. Ο Βέλγος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν άφησε τον… μόνιμο εκτελεστή πέναλτι, Λέιτον Μπέινς, να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών που κέρδισε η Έβερτον. Το κακό συνεχίστηκε καθώς αστόχησε, σημαδεύοντας το δοκάρι του Φόστερ. Ο Μιραλάς έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι προς τα αποδυτήρια στο ημίχρονο, όπου έγινε ο… κακός χαμός. Τόσο που ο Μαρτίνεθ τον έκανε αλλαγή, την οποία δικαιολόγησε ότι συνέβη λόγω τραυματισμού.
«Δεν εκτελεί τα πέναλτι ο Κέβιν. Ο Μπέινς είναι ο βασικός μας εκτελεστής στις στημένες φάσεις και αυτός έπρεπε να το κάνει. Παρ’ όλα αυτά ο Κέβιν είναι αρκετά καλός και το έδειξε και στο αμέσως προηγούμενο ματς με τη Γουέστ Χαμ στο Κύπελλο… Είχε αυτοπεποίθηση εκείνη τη στιγμή και ήθελε να το κάνει αυτός».
Ο Γκάρι Νέβιλ, τηλεσχολιαστής στο SkySports, χαρακτήρισε τον Μιραλάς εγωιστή και ανόητο. Θυμίζουμε ότι ο Μπέινς έχει 15 στις 16 εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, με το μοναδικό που έχει χάσει να είναι στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στον Ντε Χέα. 
Το περιστατικό αυτό μάλιστα επισκίασε και… τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ρόκι, τα οποία πραγματοποιούνταν κατά τη διάρκεια του ματς με τον Σιλβέρστερ Σταλόνε να είναι στις εξέδρες του Γκούντισον Παρκ. 

Σχετικά άρθρα