HTC One M9 (Hima): Διέρρευσαν φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας

Η φετινή ναυαρχίδα της HTC αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί την 1η Μαρτίου στην εκδήλωση της εταιρείας για το MWC 2015, αλλά ήδη έχουν διαρρεύσει οι πρώτες φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, που έχει κωδική ονομασία HTC Hima και πιθανότατα θα κυκλοφορήσει ως HTC One M9.

Ο σχεδιασμός είναι παρόμοιος με αυτόν του περυσινού μοντέλου, με ηχεία τεχνολογίας BoomSound στην πρόσοψη και στο κάτω μέρος της μεταλλικής κατασκευής, ενώ απουσιάζει το flash από την εμπρόσθια κάμερα. Ακόμη, στο πίσω μέρος βλέπουμε τετράγωνη οπή για την κάμερα με dual LED flash, οπότε, μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν θα έχουμε Duo Camera στη νέα έκδοση.

Σε ό,τι αφορά τα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά, λέγεται ότι θα διαθέτει οθόνη 5” Full HD (1920 x 1080, 440ppi), 64bit octa-core επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810 2GHz με Adreno 430 GPU, μνήμη RAM 3GB, εμπρόσθια κάμερα 13MP για selfies και κάμερα 20.7MP στο πίσω μέρος. Αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει με το νέο HTC Sense 7 UI βασισμένο στο λειτουργικό σύστημα Android 5.0.1 Lollipop.

[via]

Σχετικά άρθρα