Ολαϊτάν, Πελέ και… Φουστέρ!

Ο Μάικλ Ολαϊτάν συμπεριλήφθηκε ξανά σε αποστολή του Ολυμπιακού μετά το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του κι αυτή ήταν η είδηση της αποστολής που επέλεξε ο Βίτορ Περέιρα για το αυριανό ματς Κυπέλλου του Ολυμπιακού στη Θεσσαλία με τον Τύρναβο.

Ο νεαρός επιθετικός προπονείται κανονικά εδώ και καιρό, ενώ εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες μπορεί να πάρει και χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση. Ο Περέιρα πήρε στην αποστολή και τον Πελέ που ήταν από την αρχή της σεζόν εκτός πλάνων.

Στην Αθήνα μένουν για ξεκούραση όλοι οι βασικοί πλην Σιόβα, ενώ η αποστολή έχει μέσα από παίκτες που αγωνίστηκαν στα τελευταία ματς τον Ντουρμάζ, τον Φορτούνη και τον Μπουχαλάκη.

Στο κανονικό πρόγραμμα πήρε μέρος και ο Φουστέρ που ξεπέρασε τον τραυματισμό στο χέρι και είναι έτοιμος για επιστροφή, ενώ κανονικά γυμνάστηκε πάλι ο Μιλιβόγεβιτς που μάλιστα μπήκε και στην αποστολή.

Αναλυτικά:

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν το πρωί της Τρίτης την προετοιμασία τους για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης, με αντίπαλο τον Τύρναβο. Ο κ. Περέιρα και οι παίκτες του εστίασαν στην τακτική και την αμυντική και επιθετική λειτουργία. Δούλεψαν επίσης πολύ επάνω στις στημένες φάσεις, εστιάζοντας επίσης επάνω στην αντίδραση επιτιθεμένων και άμυνομένων. Ένα γκρουπ παικτών έκανε και δίτερμα (“μονομαχίες”) σε μικρό χώρο, ενώ ορισμένοι ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν με εκτελέσεις φάουλ.

Χαμόγελα έφερε η επανένταξη του Νταβίντ Φουστέρ στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ισπανός άσος έκανε στο τέλος και ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας ρυθμό και δείχνοντας ότι ξεπερνάει τον τραυματισμό στο χέρι, που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Θεραπεία έκανε ο Μποτία, κανονικά γυμνάστηκε εκ νέου ο Μιλιβόγεβιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Περέιρα έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι με τον Τύρναβο. Αναλυτικά: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Πελέ, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σάλιακας, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Βατουσιάδης, Ιμπραΐμ, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Ολαϊτάν, Μπενίτες, Σιόβας, Γκαζαριάν.

Σχετικά άρθρα