«Τρανζίσιον και επιθετικά ριμπάουντ τα… όπλα της Ρεάλ»

Ως μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας της φετινής σεζόν χαρακτήρισε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς την Ρεάλ μεθαυριανή (22/1, 9.45 μ.μ.) αντίπαλο του Παναθηναϊκού για την 4η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση της στο Φάιναλ Φορ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «πρασίνων» και επισήμανε: «Είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και έχουν ένα σπουδαίο πλεονέκτημα. Ότι οι περισσότεροι παίκτες της παίζουν μαζί για πάρα πολλά χρόνια. Το τρανζίσιον παιχνίδι τους αλλά και το στοιχείο του επιθετικού ριμπάουντ είναι τα πιο δυνατά «όπλα» τους». «Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», τόνισε ο Ιβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παλέψει και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει σύμφωνα με τον Έι Τζέι Σλότερ, τον 28χρόνο Αμερικανό γκαρντ των «πρασίνων»: «Αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, η οποία είναι μία από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ξέρουμε πολύ καλά ότι θα έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε και αυτή τη φορά πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας και να «πολεμήσουμε» καις τα 40 λεπτά του αγώνα».

Σχετικά άρθρα