Ανοιχτοί… λογαριασμοί για Λίβερπουλ και Τσέλσι (video)

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και στο Λονδίνο θα λύσουν τις διαφορές του Λίβερπουλ και Τσέλσι, μετά το 1-1 στο «Άνφιλντ» στο πρώτο τους ματς για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ακολουθεί ρεβάνς σε μια εβδομάδα (ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ ισχύει μετά τα 90 λεπτά, δηλαδή στην παράταση)

Οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ με τον Εντέν Αζάρ να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στο 18’. Οι «κόκκινοι» ισοφάρισαν στο 59′ με το όμορφο τέρμα του Ραχίμ Στέρλινγκ. Η Λίβερπουλ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν έφτασε σε άλλο γκολ και έτσι η Τσέλσι έμεινε αήττητη από την Λίβερπουλ για έξι σερί ματς!
Οι συνθέσεις
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Εμρέ Τζαν, Σκρτελ, Σακό, Χέντερσον, Λούκας Λέιβα, Μάρκοβιτς, Αλμπέρτο Μορένο, Τζέραρντ (70′ Λαλάνα), Κοουτίνιο, Στέρλινγκ.
ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Φιλίπε Λουίς, Μάτιτς, Όμπι Μικέλ, Φάμπρεγκας, Ουίλιαν (89′ Αθπιλικουέτα), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα.

Αναλυτικά στα πρώτα ματς των ημιτελικών του Λιγκ Καπ έχουμε:
Τρίτη
Λίβερπουλ-Τσέλσι 1-1 (59′ Στέρλινγκ / 18′ πέν. Αζάρ)
Τετάρτη
Τότεναμ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (21:45)
*Οι ρεβάνς θα γίνουν σε μία εβδομάδα και όπως είπαμε, ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ ισχύει μετά τα 90 λεπτά, δηλαδή στην παράταση…

Σχετικά άρθρα