Ξαναβλέπουν Μαυρία στον Παναθηναϊκό

Η απόφαση της Σάντερλαντ να τοποθετήσει τον Χάρη Μαυρία στους υπό δανεισμό ποδοσφαιριστές επαναφέρει το όνομά του στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με δημοσίευμα του Goal. Μολονότι οι Πράσινοι δηλώνουν ότι έχουν κλείσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις παρακολουθούν τις εξελίξεις στην αγορά μήπως και προκύψει κάποια ευκαιρία, καθώς στο τελευταίο δεκαήμερο της χειμερινής περιόδου γίνεται το ξεσκαρτάρισμα στις περισσότερες ομάδες.
 
Η περίπτωση του Μαυρία, δεδομένου ότι αποτελεί νεαρό  έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, αλλά και πλάγιο μεσοεπιθετικό, δηλαδή σε μια θέση όπου υστερεί ο Παναθηναϊκός, είναι δελεαστική για τους Πράσινους που ούτως ή άλλως παρακολουθούν την πορεία του καθώς έχουν λαμβάνειν και χρήματα με βάση τα πεπραγμένα του με τη Σάντερλαντ.
 
Ο ίδιος ο παίκτης πάντως σε πρώτη φάση δηλώνει ότι επιθυμεί να παραμείνει στο εξωτερικό και να μην επιστρέψει στην Ελλάδα. Αν όμως οι προτάσεις που θα φτάσουν στα χέρια του -είτε από την Αγγλία είτε από άλλη χώρα- δεν τον ικανοποιούν, τότε το Τριφύλλι θα αποτελέσει την επόμενη επιλογή για την καριέρα του…

Σχετικά άρθρα