Ημέρα Κυπέλλου και στο χάντμπολ

Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή στους Άνδρες με τρία εναπομείναντα εισιτήρια για τα ημιτελικά να αναζητούν κάτοχο. Μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Αναγέννησης Βύρωνα την Κυριακή, σήμερα θα συμπληρωθεί το παζλ της τετράδας με τις αναμετρήσεις ΑΕΚ- Φίλιππος Βέροιας, Ποσειδώνας Λουτρακίου- Διομήδης Άργους και Αερωπός Έδεσσας- Φοίβος Συκεών.

Το σημαντικότερο ματς θα γίνει στην Πολιτεία με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Φίλιππο μόλις λίγες ημέρες μετά τον αγώνα για το πρωτάθλημα στη Βέροια που βρήκε νικήτρια την «Ένωση» με 28-27.

«Περιμένω ένα δύσκολο ματς, τελείως διαφορετικό από αυτό στην Βέροια. Δεν ξέρω αν είναι πλεονέκτημα η νίκη μας το Σάββατο. Υπάρχει απειρία την οποία πρέπει να την διαχειριστούμε. Είναι μέσα στους στόχους μας το Κύπελλο και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος», σχολίασε ο τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης ο οποίος θα μάθει τελευταία στιγμή αν θα υπολογίζει τους τραυματίες Νικολαϊδη και Γ. Παπαδόπουλο.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Φιλίππου Χρήστος Τζουβάρας είπε: «Πιστεύω είναι θέμα ημέρας. Το Σάββατο η ΑΕΚ έπαιξε με περισσότερη σιγουριά, εμείς κάναμε πολλά λάθη. Είναι ένα παιχνίδι 50-50. Περιμένω αντίδραση από την ομάδα μου».

Στο ντέρμπι της Πελοποννήσου ο Διομήδης έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Οι Αργίτες έχουν 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στην ομάδα του Λουτρακίου και επιπλέον παραμένουν αήττητοι φέτος στις εγχώριες διοργανώσεις.

Στην Έδεσσα η μοναδική ομάδα που συνεχίζει από την Α2 στον θεσμό, ο Αερωπός θα υποδεχθεί τον Φοίβο Συκεών σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να παίζουν σε μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά και ο Αερωπός με τις εμφανίσεις του έχει αποδείξει ότι δεν του αξίζει η Α2 και πολύ σύντομα – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια.

Σχετικά άρθρα