Κάλεσμα Μαχλά για τη σωτηρία του ΟΦΗ

Μέσω ανακοίνωσης ο Νίκος Μαχλάς τονίζει πως έχει συγκεντρώσει το ποσό των 150.000 ευρώ για τα τρέχοντα έξοδα της ΠΑΕ ΟΦΗ όμως, συμπληρώνει πως αυτά δεν επαρκούν. Γι’ αυτόν τον λόγο απευθύνει κάλεσμα σε πρώην παράγοντες της ομάδας, σε επιχειρηματίες του Ηρακλείου καθώς και σε όποιον έχει τη δυνατότητα να βοηθήσουν οικονομικά το σύλλογο προκειμένου να ξεπεράσει την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Η ανακοίνωση του Νίκου Μαχλά:

«Το τελευταίο διάστημα έχω κάνει δεκάδες προσπάθειες προκειμένου η αγαπημένη μας ομάδα, ο ΟΦΗ να μείνει όρθιος. Πέρα από τα χρήματα που δόθηκαν από μένα για να μην μας αποβάλει η Σούπερ Λιγκ, έχω βρει άλλο ένα ποσό 150.000 ευρώ για τα τρέχοντα έξοδα, ωστόσο δεν επαρκεί με τα τόσα και τέτοια ανοικτά μέτωπα που έχει η ομάδα. Στην παρούσα φάση μόνο αν είμαστε όλοι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Για το λόγο αυτό ζητώ από παλαιούς παράγοντες και επιχειρηματίες της πόλης ή από οποιονδήποτε άλλο έχει την διάθεση, να βοηθήσει οικονομικά την ύστατη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να συνεχίσει η ομάδα μας να αγωνίζεται.

Για το σημερινό μας κατάντημα οι ευθύνες είναι πολλές και δεδομένα θα πρέπει ο κάθε ένας να αναλάβει το μερίδιο που του αναλογεί. Τώρα όμως αυτό που προέχει είναι να βρεθούν τα χρήματα για να «τρέξει» η ομάδα. Τώρα που βρισκόμαστε λίγο πριν από το σημείο μηδέν ας δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας για τον ΟΦΗ. Εγώ έκανα και κάνω ότι μπορώ αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή η προσπάθεια. Μόνο αν συστρατευτούμε όλοι μαζί και μάλιστα άμεσα, υπάρχει ελπίδα…».

Σχετικά άρθρα