Τζανετόπουλος: «Είμαστε μία οικογένεια»

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την έξοδό του από το ματς, η ΑΕΚ ισοφάρισε και ο Άνταμ Τζανετόπουλος πανηγύρισε έξαλλα το γκολ το οποίο για να επιτευχθεί συνέβαλλε αρκετά και ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που τον αντικατέστησε.

Ο 20χρονος αμυντικός μέσος, μετά το τέλος του ματς, μιλώντας στην κάμερα του OTE TV, εξήγησε αυτή την αντίδρασή του:

«Δε λέμε απλά ότι είμαστε μία οικογένεια. Το εννοούμε και φαίνεται αυτό. χαιρόμαστε για όλα τα παιδιά, θέλουμε να πηγαίνει μπροστά η ομάδα και δεν κοιτάμε τίποτα εγωιστικά. Παρότι είχα γίνει αλλαγή, χάρηκα που βάλαμε το γκολ και ήθελα να βάλουμε και άλλο…».

Σχολιάζοντας το ματς και τις πιθανότητες πρόκρισης της ΑΕΚ, είπε: «Ήταν ένα δυνατό τεστ για μας, με μία ομάδα της Super League. Ξέραμε ότι είναι διπλά τα παιχνίδια και θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να πάρουμε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ. Το εκτός έδρας γκολ μας δίνει αυτό το αποτέλεσμα, αλλά όπως και να έχει εμείς θα παίξουμε για τη νίκη στη ρεβάνς».

Σιόντης: «Θα χτυπήσουμε τη ρεβάνς»

Από την άλλη ο Στέφανος Σιόντης, επισήμανε τον πολύ ψηλό δείκτη δυσκολίας του αγώνα και υπογράμμισε ότι η Κέρκυρα θα «χτυπήσει» τη ρεβάνς: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι, σταθήκαμε αρκετά καλά και βγάλαμε ενέργεια. Η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα Β’ Εθνικής, δεν χρειάζεται να το λέμε αυτό. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα. Όπως και να έχει θα πάμε στην Αθήνα να χτυπήσουμε το παιχνίδι και όπου βγει…».

Σχετικά άρθρα