Παίρνει Xάρα ο Ολυμπιακός!

Ο 26χρονος Φράνκο Ντανιέλ Χάρα είναι η μεταγραφή που ολοκληρώνει άμεσα ο Ολυμπιακός Όπως γνωστοποιήθηκε από τους ερυθρόλευκους, ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να υπογράψει τις προσεχείς ημέρες, ενώ πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει καλά ο προπονητής της ομάδας Βίτορ Περέιρα και έχει δώσει τις καλύτερες συστάσεις κι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό σε μεταγραφικά ζητήματα στην πατρίδα του.
Ο Χάρα ανήκει στην Μπενφίκα από το 2010, όταν αποκτήθηκε από την Άρσεναλ Σαραντι με 5,5 εκ. ευρώ. Έπαιξε σε 29 ματς και πέτυχε 6 γκολ, στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Γρανάδα (31 συμμετοχές, 3 γκολ) και επ΄στρεψε στην Αργεντινή για να παίξει στη Σαν Λορέντσο (26 ματς, 2 γκολ) και φέτος στην Εστουντιάντες (23 ματς, 4 γκολ)
Έχει φορέσει 4 φορές τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής και έχει πετύχει ένα γκολ, σε φιλικό εναντίον της Κόστα Ρίκα.
Ο Χάρα δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά αναμένεται άμεσα η άφιξή του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή που ενισχύει σημαντικά τον Ολυμπιακό στο επιθετικό κομμάτι και στη θέση του ακραίου που έχαχναν ποδοσφαιριστοί οι ερυθρόλευκοι.
Την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να παλεύουν για την απόκτηση του Νέτο από την Ζενίτ, παρότι υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες. Ο Ολυμπιακός επιχειρεί να αγοράσει τον παίκτη από τους Ρώσους, κάτι που και οι ίδιοι προτιμούν, αλλά καλύπτοντας μεγάλο μέρος από τα 6 εκ. που είχαν δώσει για τη μεταγραφή του. Η Βερόνα επιδιώκει τον δανεισμό του κι ο Ολυμπιακός είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Ζενίτ και τον ποδοσφαιριστή που αποτελεί τον βασικό στόχο του Περέιρα. 

Σχετικά άρθρα