Εξετάσεις και δικαιολογημένη αγωνία για Τζιόλη

Ο Αγγελος Αναστασιάδης είχε δηλώσει στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά, ότι περιμένει πως και πως τον Αλέξανδρο Τζιόλη να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Μία δήλωση, απόλυτα δικαιολογημένη, καθώς ο Τζιόλης ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ποια όμως είναι η κατάσταση του διεθνή μέσου ; Σύμφωνα με όσα ενημέρωσε ο ΠΑΟΚ, ο Τζιόλης υποβλήθηκε σε εξετάσεις στους προσαγωγούς. Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται: «Ο Αλέξανδρος Τζιόλης υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία στην περιοχή των προσαγωγών, των λοξών κοιλιακών, της μέσης και της βουβωνικής χώρας προκειμένου να είναι ενδελεχής έλεγχος του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Το ευχάριστο είναι πως τ’ αποτελέσματα ήταν καθαρά, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις και δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων».

Ναι μεν, αλλά. Από την στιγμή που αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις ο Τζιόλης, είναι αμφίβολο εάν θα μπορέσει να είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στα τέλη του Ιανουαρίου. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά πότε θα επιστρέψει. Θυμίζουμε πως επιλέχθηκε να ακολουθήσει θεραπεία και να μην κάνει κάποια επέμβαση που θα τον άφηνε εκτός δράσης για μεγαλύτερο διάστημα. Το θέμα Τζιόλη απασχολεί έντονα καθώς η υγιής επιστροφή του και η παρουσία του στην βασική ενδεκάδα, αποτελεί την προτεραιότητα τόσο για τον παίκτη όσο και για τον Αναστασιάδη. Πρός το παρών θα συνεχισει την θεραπεια και σύντομα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Σχετικά άρθρα