Συνελήφθη και άλλος συνεργός του Ξηρού

22 Ιανουαρίου 2015

Στη σύλληψη ενός 23χρονου ο οποίος φέρεται να είναι συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού προχώρησε η αντιτρομοκρατική. Ο δράστης είχε κλέψει από την περιοχή του Γαλατσίου το βανάκι που εντοπίστηκε στο Αιγάλεω, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα χρησιμοποιούταν ως μέσο διαφυγής για απόδραση από τον Κορυδαλλό. Ο 23χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στα νότια προάστια μετά από ένταλμα του ειδικού εφέτη ανακριτή με την κατηγορία της ένταξης και συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση και της διακεκριμένης κλοπής.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ένας 23χρονος, συνεργάτης του Ξηρού.

Σύφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 23χρονος ανήκε στην ομάδα του Ξηρού, και επρόκειτο να είναι ο οδηγός του βαν απόδρασης των μελών των Πυρήνων, μετά την σχεδιαζόμενη επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού, στις 4 Ιανουαρίου.

Συνελήφθη, χθες, από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στη Γλυφάδα, με βάση ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του από τον ειδικό εφέτη ανακριτή, με την κατηγορία της ένταξης και συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση και διακεκριμένη κλοπή.

Ο 23χρονος κατηγορείται ότι είχε κλέψει το ΙΧ φορτηγό, που είχε βρεθεί στο Αιγάλεω μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού. Ο συλληφθείς, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οδηγείται, εντός της ημέρας, στον ειδικό εφέτη ανακριτή, που χειρίζεται την υπόθεση.

www.enikos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...