Περέιρα: «Προχωράμε για το νταμπλ»

Ο Βίτορ Περέιρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Αλκαζάρ και τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει με επιτυχία στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα.
 
«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη σημερινή μας νίκη επί του Τυρνάβου. Στόχος μας είναι να πορευτούμε με τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια του θεσμού, αλλά και να προχωρήσουμε δυνατά στο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν ξανά κοντά μας, μας δίνει πάντοτε δύναμη και προχωράμε», δήλωσε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων. 
 
Σήμερα άρχισε η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τους ποδοσφαιριστές να ανεβάζουν ρυθμό και να δουλεύουν πολύ επάνω στην κατοχή της μπάλας και την καλή κυκλοφορία της, αλλά και στην τακτική. Σε όλες τις ασκήσεις είναι σημαντικός παράγοντας και η τεχνική, την οποία οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν εντατικά.
 
Στα ιατρικά όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην των Μποτία, Ρομπέρτο και Στρέζου γυμνάστηκαν κανονικά, ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας έκαναν οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν χθες στο ματς με τον Τύρναβο. Το πρόγραμμα συνεχίζεται αύριο με προπόνηση στις 11:00.

Σχετικά άρθρα