Φτάνει ο Χάρα, ακολουθεί ο Νέτο

Ο Φράνκο Χάρα φτάνει σήμερα στις 15.30 στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Μπενφίκα στον Ολυμπιακό, η οποία θα κοστίσει σχεδόν 2 εκ. ευρώ και ο 27χρονος Αργεντινός άσος που είναι για όλες τις θέσεις της επίθεσης θα υπογράψει στους ερυθρόλευκους για τα επόμενα 3,5 χρόνια. 
 
Μετά την σημαντική προσθήκη του Χάρα, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κλείσει και το θέμα στόπερ με τον Λουίς Νέτο να είναι πολύ κοντά στους Πειραιώτες. Με τον διεθνή Πορτογάλο που ζήτησε από την πρώτη στιγμή ο Περέιρα υπάρχει οριστική συμφωνία, ενώ η Ζενίτ είναι κι αυτή θετική στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της, περιμένοντας να βρει τον αντικαταστάτη του για να δώσει την οριστική συγκατάθεσή της. Στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία ότι η μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του Νέτο θα έχει αίσιο τέλος, ίσως και μέσα στην ημέρα. 
 
Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ακραίου επιθετικού εφόσον προχωρήσει η παραχώρηση του Τζίμι Ντουρμάζ σε έναν από τους τουρκικούς συλλόγους που έχουν εκφράσει την επιθυμία να πάρουν τον διεθνή Σουηδό. Πιο θερμό είναι το ενδιαφέρον της Φενέρ το τελευταίο διάστημα, ενώ από τον ίδιο τουρκικό σύλλογο έχει προταθεί στον Ολυμπιακό ο διεθνής Σέβος Μίλος Κράσιτς. 
 
Οι ερυθρόλευκοι λένε ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Κασάμι που είναι στο στόχαστρο της Σάλκε, υπάρχει πάντα αναμονή για τη δικαστική κατάληξη της υπόθεσης του Άλαν Πουλίδο, ενώ ο Περέιρα δήλωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν αποφάσεις για το ρόστερ, με πιθανότερο αυτή τη στιγμή να προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε δανεισμό των Ολαϊτάν και Πελέ, όπως και να λύσει τη συνεργασία του με τον Γκαζαριάν και τον Μπονγκ. 
 
Η ομάδα θα προπονηθεί το μεσημέρι στο Ρέντη και το απόγευμα θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ. Έτοιμος και επιστρέφει ο Τσόρι, ενώ είναι πιθανή επανεμφάνιση και του Φουστέρ. 

Σχετικά άρθρα