Εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη

23 Ιανουαρίου 2015

Στόχος αγνώστων έγινε το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά όπου εντοπίστηκε αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός. Ο αυτοσχέδιος μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκια και μπιτόνι βενζίνης, βρέθηκε έξω από το βιβλιοπωλείο, επί της λεωφόρου Κηφισίας στην Κηφισιά, και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ασφάλειας Κηφισιάς. Το βιβλιοπωλείο του υποψηφίου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία γίνεται στόχος εμπρηστικής επίθεσης για δεύτερη φορά ενώ υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε δεχθεί επίθεση και το γραφείο του κ. Γεωργιάδη στο κέντρο της Αθήνας.

"Το γκαζάκι είναι μία εξαιρετικά βολική περίπτωση προεκλογικά γιατί σε κάνει συμπαθή" είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στην επίθεση στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη.

"Ελπίζω να βρει τους δράστες και να τιμωρηθούν" πρόεσθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.τόχος επίθεσης φαίνεται πως έγινε ακόμα μια φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως έγραψε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Twitter άγνωστοι τοποθέτησαν τρία γκαζάκια έξω από το βιβλιοπωλείο του στη λεωφόρο Κηφισίας. Τα γκαζάκια δεν έσκασαν ενώ στο σημείο έχει φτάσει η Ασφάλεια. «Το βράδυ τοποθέτησαν τρία γκαζάκια, που ευτυχώς δεν έσκασαν, έξω από το Βιβλιοπωλείο μου της Κηφισιάς. Έχει πάει η Κρατική Ασφάλεια...», έγραψε πριν από λίγα λεπτά στο Twitter ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

 

www.enikos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...