Τραυματισμός Κόμπε, πιθανό «αντίο» (video)

Πιθανό είναι να τερματίσει άδοξα η καριέρα του Κόμπε Μπράιαντ, αφού ο σούπερ σταρ των Λέικερς τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στους Πέλικανς.
Ο Μπράιαντ χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Πέλικανς στο δεύτερο ημίχρονο στην προσπάθεια του να καρφώσει. Μάλιστα ο Αμερικανός άσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και σήμερα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από τους Λείκερς.
Ο Μπράιαντ τραυματίστηκε στον δεξιό ώμο και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ρήξη στροφικού πετάλου. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε ο Μπράιαντ θα χρειαστεί να περάσει το κατώφλι του χειρουργείου, κάτι που ίσως σημάνει το τέλος της καριέρας του.
Ο 37χρονος μετά τον τραυματισμό του και αφού κατευθύνθηκε στον πάγκο της ομάδας του, επέστρεψε στον αγώνα, γεγονός που είναι πιθανό να έχει επιδεινώσει την κατάσταση του. Από τη μεριά του ο προπονητής των Λείκερς δεν θέλησε να μιλήσει για τη σοβαρότητα του τραυματισμού και όλοι στο Λος Άντζελες περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
 

Σχετικά άρθρα