Σελήνη στους Ιχθύες! Ποια ζώδια επηρεάζονται και πώς, τι να προσέξετε

23 Ιανουαρίου 2015
Σελήνη στους Ιχθύες - Μια παρακμιακή στάση πριν το βήμα του ξεσηκωμού

Μια ανάσα πριν την ημέρα των καθοριστικών εκλογών, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες για να μας δώσει την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε απόψεις, να κατασταλάξουμε, να παθιαστούμε, να ονειροπολήσουμε και να εκφραστούμε όπως τελικά νομίζει ο καθένας μας.
Ωστόσο η ουσία θα παραμείνει ίδια, απλά θα έχουμε την ψευδαίσθηση πως ρίχνουμε άλλη μια ματιά στα γεγονότα, σαν τους φύλακες που περιφέρονται γύρω από όσα πρέπει να φυλάξουν.
Στις 7.19 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Κρόνο, δημιουργεί από το μεσημέρι ως το βράδυ την αίσθηση της ματαιότητας, προκαλώντας απαισιοδοξία και βγάζοντας τους φόβους και τις ανασφάλειες στην επιφάνεια.
Το διάστημα είναι κατηφές, με πεσμένη ενέργεια, δυσκολευόμαστε να βγάλουμε εις πέρας τις δουλειές μας, νιώθουμε άτονοι και θέλουμε να είμαστε ξαπλωμένοι και χαλαροί.

Στις 23/1 πλέον μόλις 26 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ μας κάνει να νιώθουμε σαν άρρωστοι που χρειάζονται φροντίδα, ενώ στην καλύτερη περίπτωση χαρίζει έμπνευση, φαντασία και ρομαντική διάθεση. Μόνο η διαφυγή προς τη δημιουργική ενασχόληση μπορεί να μας κρατήσει ευδιάθετους, ενώ προσοχή χρειάζεται στην προσφυγή σε ηρεμιστικές ή διεγερτικές ουσίες.
Στις 4.10 μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Άρη συμβάλλει και αυτή στην προηγούμενη παρακμιακή κατάσταση, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για πολλούς, για μια δυσάρεστη νύχτα.
Στις 1.13 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με τάση να παθιαστούμε με ότι ασχολούμαστε είτε πρακτικά είτε διανοητικά.
Ωστόσο μοιάζουμε με στρατιωτάκια που κατευθυνόμαστε από εντολές άλλων, καθώς η Σελήνη θα περάσει και σε κενό πορείας.

Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη δεν θα συναντήσει άλλον πλανήτη στο διάβα της έως στις 24/1 στις 3.32 το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στον δυναμικό και διεγερτικό Κριό, για να εκτελέσουμε το δικαίωμα της πιο καθοριστικής ψήφου των τελευταίων δεκαετιών, ευτυχώς από θέση αφύπνισης.

Διαβάστε τη συνέχεια

 http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/69151-i-kathimerini-epirroi-tis-selinis-apo-22-1-eos-24-1#ixzz3PfHvFCtM


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ενδοκρινολογία/Διαβητολογία
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Πώς θα βοηθήσω κάποιον με διατροφική διαταραχή;
Οδηγός βοήθειας για συγγενείς/φίλους...
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...