Οβερ υψηλών αποδόσεων

400. ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΒΕΡ 1.90
Σε επιθετικό οίστρο και με την παράδοση υπέρ τους οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να εμφανιστούν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί στα Πηγάδια. Ο αποδεικνύει ότι αποτελεί σκληρό καρύδι για όλες τις ομάδες με πιό πρόσφατες επιτυχίες εκτός έδρας τις ισοπαλίες σε Τρίπολη και Αγρίνιο. Με δεδομένο ότι η Ξάνθη θα δώσει γρήγορο ρυθμό όπως το συνηθίζει όταν αγωνίζεται στο κάστρο της, περιμένω να γίνουν αρκετές φάσεις και στις δύο περιοχές. Το όβερ είναι πιθανό και ευνοείται ακόμη από την προϊστορία των δύο αντιπάλων καθώς εμφανίστηκε στα τέσσερα από τα έξι τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας.
203. ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΟΥΕΛΒΑ ΟΒΕΡ 1.90
Η αγωνιστική εικόνα που εμφανίζουν αμφότερες σε αυτό το χρονικό σημείο υποδεικνύει τον άσο ως προφανές σημείο. Η αλήθεια είναι ότι έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί ωστόσο η ομάδα της Αραγονίας έχει εμφανιστεί αρκετές φορές αναξιόπιστη και ασταθής στην αγωνιστική συμπεριφορά της. Βέβαια η Ρεκρεατίβο μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα κι αυτό έχει αντίκτυπο στην πενιχρή συγκομιδή των οκτώ τελευταίων αγωνιστικών όπου πήρε μόνο έναν πόντο. Εκτός έδρας πάντως παίζει ελεύθερα και δέχεται εύκολα το γκολ όπως συνέβη στο πιο πρόσφατο ματς με την Μπαρτσελόνα στην Καταλονία. Με δεδομένο ότι η Σαραγόσα δείχνει να επιστρέφει στην καλή εικόνα που είχε έως τα μέσα Δεκεμβρίου τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι δεν θα ήταν άτοπο να περιμένει κανείς υψηλό σκορ σε αυτή την αναμέτρηση. Η προϊστορία ευνοεί το όβερ που εμφανίστηκε πέντε φορές στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις των δύο κλαμπ από το 2007 και έπειτα.
213. ΕΒΙΑΝ-ΤΟΥΛΟΥΖ ΟΒΕΡ 1.90
Αμρση ενίσχυση στον αμυντικό τομέα δείχνει ότι χρειάζεται και μάλιστα επειγόντως η γηπεδούχος. Με τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε στο Παρίσι από την Παρί έφτασε πλέον τα 38 στο σύνολο, αριθμός που αποτελεί τη χειρότερη επίδοση στη Λιγκ 1. Ικανή από την άλλη επιθετικά σκοράρει ειδικά στην έδρα της εκεί που έχει πάρει 14 από τους 20 συνολικά βαθμούς της έως τώρα. Ομάδα που δεν παίζει με σκοπιμότητες είναι και η Τουλούζ κάτι που φαίνεται άλλωστε από την απουσία της ισοπαλίας στα 11 εκτός έδρας ματς που έχει δώσει έως τώρα. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερα συνεχόμενα όβερ σε αγώνες που έδωσαν μακριά από το σπίτι τους. Το πιθανό υψηλό σκορ βοηθά και η προϊστορία καθώς και τα τρία τελευταία που έγιναν μεταξύ τους στο “Παρκ ντε Σπορ” είχαν από τρία γκολ και πάνω.
ΤΡΙΑΔΑ ΙΣΟΠΑΛΙΩΝ
207. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ-ΕΞΕΛΣΙΟΡ Χ 3.25
211. ΜΑΛΙΝ-ΛΟΚΕΡΕΝ Χ 3.20
214. ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΝΑΝΤ Χ 3.10
 

Σχετικά άρθρα