Πέρυσι «καθάρισε» με Ντίνα, Καρέλη κι ένα αυτογκόλ

Τη μία και μοναδική φορά που ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την Καλλονή στην έδρα του για τη Σούπερ Λίγκα δεν αντιμετώπισε την παραμικρή δυσκολία. Το τελικό σκορ ήταν 3-0 υπέρ του Τριφυλλιού με γκολ του Ντίνα στο 14’, του Καρέλη στο 44’ και αυτογκόλ του Βαλιού στο 71’. 
Το παιχνίδι αυτό είχε διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου παρουσία 7.000 θεατών για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 26 Μαρτίου 2014 και είχαν αγωνιστεί:
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Π. Σπυρόπουλος Χουχούμης, Κουτρουμπής, Σίλντενφνελντ (78’ Ρισβάνης), Μέντες, Ατζαγκούν, Πράνιτς (78’ Δώνης), Κλωναρίδης, Καρέλης, Ντίνας (67’ Γιαννιτσάνης).
Καλλονή: Χογκ, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Ζακουανί, Βαλιός, Φουρλάνος, Γάλας (46’ Γιόναν Γκαρσία), Καλτσάς (80’ Ναούμ), Ούγκο Φαρία, Μανούσος, Νιαμπούγιου (69′ Σιλιγαρδάκης).  
Τα άλλα δύο ματς που έχουν δώσει οι δυο ομάδες στη σύντομη παρουσία της Καλλονής στη Σούπερ Λίγκα έγιναν με γηπεδούχο το νησιωτικό σύλλογο. Στο περυσινό παιχνίδι το Τριφύλλι επικράτησε 4-0 (τα γκολ: Πράνιτς 2, Μπεργκ, Αμπέντ) στο ΟΑΚΑ, το οποίο χρησιμοποίησε ως επί το πλείστον η ομάδα της Λέσβου που ήταν ξεσπιτωμένη, ενώ εφέτος οι Πράσινοι ηττήθηκαν στον Ταρλά 1-0 με γκολ του Λεοζίνιο.

Σχετικά άρθρα