Απίστευτη ατυχία Ασπιώτη

Επιβεβαίωση του χειρότερου σεναρίου για τον Άκη Ασπιώτη ο οποίος αποχώρησε χθες από τον αγωνιστικό χώρο σφαδάζοντας από τους πόνους στον αγώνα του Παμβοχαϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ο άτυχος διαγώνιος του Παμβοχαϊκού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, δύο οστικά οιδήματα και μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Αυτό σημαίνει πως ο Ασπιώτης χάνει οριστικά το υπόλοιπο της σεζόν και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την ερχόμενη. Ο Ασπιώτης θα χειρουργηθεί εντός την εβδομάδας και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6-9 μήνες.

Ο Παμβοχαϊκός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Παμβοχαϊκού εκφράζει τη λύπη και τη συμπαράστασή της για τον σοβαρό τραυματισμό του αθλητή της ομάδα μας, Άκη Ασπιώτη.

Ο Κερκυραίος διαγώνιος διαγνώσθηκε με ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, δύο οστικά οιδήματα και μερική ρήξη έσω πλαγίου.

Η εξέταση έγινε από τον ορθοπεδικό του Παμβοχαϊκού, Γιάννη Ντέρο, που έχει αναλάβει και την επιμέλεια του Άκη Ασπιώτη ο οποίος θα χειρουργηθεί εντός της εβδομάδας.

Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είμαστε δίπλα του για ότι χρειαστεί και του ευχόμαστε περαστικά, να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει γρήγορα, γερός και δυνατός στα γήπεδα».

Σχετικά άρθρα