Παράπονα Ολυμπιακού

Τα παράπονα του Ολυμπιακού εξέφρασε τόσο ο Σάββας Θεοδωρίδης όσο και ο Κώστας Καραπαπάς μετά το τέλος του αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.
Οι ερυθρόλευκοι είχαν παράπονα για το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων με τον Σάββα Θεοδωρίδη να αναφέρει πως «Ήταν μία φλεγόμενη έδρα στην κυριολεξία όπως είδατε. Εμάς μας ενοχλεί το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι εναντίον μας. Ελπίζω ο ΟΦΗ να παίξει το ίδιο δυνατά και με τις άλλες μεγάλες ομάδες που έρθουν εδώ. Η ομάδα μας έβαλε κάτω τη μπάλα, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και κάναμε τη δουλειά μας».
Ένταση υπήρξε και συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδωσε το παρόν στο Γεντί Κουλέ, κατά την αποχώρηση του προέδρου του Ολυμπιακού, ο οποίος κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων, όπου υπήρχαν χαμόγελα για τη νίκη.
Από την πλευρά του ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς είπε:
«Φαίνεται ότι ορισμένοι παίκτες του ΟΦΗ είχαν ιδιαίτερο κίνητρο απόψε, για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό για να πάθει κάποια ζημιά ο Ολυμπιακός. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι όλοι να παίζουν σε αθλητικά πλαίσια, να διεκδικούν μέσα στο γήπεδο το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, όλοι έχουμε μυαλό και καταλαβαίνουμε και βλέπουμε…»

Σχετικά άρθρα